Ivan

Pančevo

Član od: 08.03.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Tjuneri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je oglasio tjuner kao potpuno ispravan i odlicnog zvuka. Pozvao sam, dogovorili smo se oko cene i preuzeo sam uredjaj. Bilo je vec kasno uvece i nismo testirali uredjaj na licu mesta. Kad sam dosao kuci ustanovio sam da tjuner ima los prijem odnosno da se stereo lampica pali samo na par bas jakih stanica. Poredjenje sam uradio sa slicnim uredjajem na istoj lokaciji i sa istom antenom. Ovaj drugi bez problema hvata sve stanice u stero rezimu. Odmah sam javio prodavcu ovaj nedostatak. Ponudio sam mu dve opcije: Da kompenzuje navedeni nedostatak novcem (10e - moja procena cene servisiranja je 20e, tako da delimo trosak) ili da mu vratim uredjaj. Pravdao se kako je kod njega u Pancevu los radio signal i kako je zgrada od betona i da je na tom tjuneru cak i bolji prijem nego na nekom drugom koji ima. Slozili smo se da mu vratim uredjaj (ostalo je samo da dogovorimo kako i kada) ali je vec sledeceg dana postao neprijatan i uvredljiv ("mnogo si naporan" napisao je u jednoj poruci) i posle prestao da odgovara na poruke. Smatram da je prodavac svesno oglasio neispravan uredjaj kao ispravan po sistemu ako prodje prodje. Savetujem oprez u transakcijama sa ovim clanom.
Uredjaj je ispravan,rekao sam ti da ga vratis do utorka ako smatras da nije tako ali ti je bio trosak da ga doneses i nisam se slozio da ti ja placam put. I dalje stojim iza toga da bolje radi od drugih koje imam. Ja tebi pozitivnu a ti meni ovako...hvala

Audio > Risiveri | Surround

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ceo dan čekanja da se javi, i posle mnogobrojnih poruka čovek ne reaguje. Član koji nije za dogovor i komunikaciju pogotovo za praznik.
Dogovor je bio da se javim oko 9-10h, oko detaljnijeg dogovora kada i gde mogu da pogledam i eventualno kupim uredjaj. Ako se nisam javio telefonski do 10h znači da ne treba da me čekaš, a mogao si i da pitaš ovde na KP porukama šta god si hteo. Ne znam odakle ti pravo da me oceniš, nismo ni trgovali a tvoje poruke su ne primerne. Ne ocenjuju se negativno članovi koji pitaju "kada možemo da se čujemo i dogovorimo..."
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.