Ivan

Ada

Član od: 01.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Police

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Artikl ne odgovara kvalitetu kako stoji u opisu! Nudi se kao ekstra nemacki kvalitet, a salje se najjeftinija kineska roba, u nadi da kupac nema pojma o onome sto narucuje. Takodje, poslate su mere sasvim proizvoljno, koje niti su narucene, niti meni licno odgovaraju, Komunikacija nije na nivou, jer prodavac povremeno za vreme radnog vremena nije dostupan telefonom! Sve u svemu razocaran sam i vise nikada nista necu naruciti.
Slažem se sa kupcom da mu nisam odgovorio na prvi nego na drugi poziv. Nažalost kad mi non stop zvoni telefon, ne mogu odmah da se javim. Ako nije zadovoljan robom, mogao je da traži povrat novca uz vraćanje robe. Svakom kupcu sam to do sad omogućio, uz moje troškove slanja, pa čak i ako je greškom poručeno. Međutim njemu je jedini bilo važno da traži gde može da nadje problem. Čak i posle ove njegove ocene, pristajem da mu vratim novac ako mi pošalje nazad robu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.