Ivan

Kruševac

Član od: 08.06.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu je navedeno da je telefon bez greske, kao nov. Fotografije u oglasu nisu bile toliko jasne da bi se videlo da nesto nije kako treba na telefonu, zbog toga sam pitao prodavca, da li mu nesto fali, razgovorom preko telefona, i jos jednom da potvrdim porukom preko kp. Na sta mi je on rekao da je telefon kao NOV, da nema ni jednu tackicu koriscenja. Kada je telefon stigao, posto imam isti telefon, primetio sam da je staklo menjano, jer ivice ekrana sa svih strana vidno strce. Takodje na dnu ekrana ima mrtav piksel, i ispupcenje. Na poledjini telefona, staklo iznutar blica je izgrebano. Dosta toga nije na mestu. Sve dokaze sam poslao clanu, Na sta mi je on rekao TADA, da je ekran menjan i da zbog toga ima taj mrtav piksel i ispupcenje. Da to sto je blic izgreban nije nista strasno, jer kamera radi super. Druze, sto to nisi napisao sve u opisu? Sto nisi fotografisao te mane telefona? Sto nisi naveo da je ekran menjan? Pokusao sam da resim ovo sa njim, pozivom, ali mi se ne javlja vise od tada.
Nije imao nikakav mrtav pixel ili ispupcenje. Niti se kontalo toliko bilo sta da je telefon radjen, osim ako ga gospodin perfekcionista naravno ne poredi sa svojim novim telefonom koji ceni 40% vise od moje cene verovatno, pa ga i iz tog razloga nije ni dao svojoj supruzi. Ja sam jasno naveo u oglasu " prodaje se koriscena stvar u top stanju" nikada nisam rekao da je bez tackice to je smesno. E sad on je nasao neki val, mehuric unutar ekrana koji je totalno nebitan i koji se vidi samo kada se zagleda bas iz ugla iz coska telefona i namerno ga je otvarao i stiskao ko zna cime pa je napravio mrtav pixel i lincugu roze boje koja se proteze duz celog ekrana cak imam i jasne slike koje to dokazuju, prvo mi je slao slike normalnog telefona, a zatim sa mrtim pixelom pa onda i sa linijom. Naravno da ne prihvatam takvu reklamaciju...uzas kakvih ovde ima..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.