Ivan

Opovo

Član od: 08.06.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao disk kome je izgorela elektronika, a navodno treba samo bios čip da se stavi na nju, šta ćemo sa onim drugim čipom kontrolerom (Marvel) koji je vidno oštećen, puko, nema šanse da ga nije video, čak se vidi nagorelost i na sundjeru koji ide preko njega. Na sve to ne prihvata da plati poštarinu, a da mu vratim disk za koji neće da plati preuzimanje, ne dolazi u obzir da plaćam više poštarinu, kad plati unapred šaljem jer postoji mogućnost da mi se vrati paket pa još i to duplo da plaćam
Naraucio hard disk koji u oglasu stoji da je neispravan mehanizam dobar elktonika ne valja nije uspeo da ga popravi prodao sam za 500 nakon toga javlja da to nije to prihvatam da vratim 500 dinara bez obzira što je stajalo u opisu neispravan! Medjutim hoce 800 dinara unapred i to na postnet. Naravno stvar principa ne pada mi na pamet poklonio bih ga medjutim bezobrazan naspup prema meni tuzno i zalosno ucenjivati nekog za 300 dinara.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi | SSD

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kontaktirao sam člana "Terzu" čim je objavio oglas i lako smo se dogovorili za cenu i slanje (bar sam ja to tako mislio). .. Čekao pošiljku uzalud i kada sam ga ponovo kontaktirao rekao mi je da se hard pokvario i da treba da reklamira u prodavnici i da će mi javiti šta je bilo. .. nije se više javio. .. . Sve je to bila laž jer je u stvari prodao nekom drugom. .. U stvari je prodao obraz za 500 dinara više. .. ali ok. .. Od mene za izgubljeno vreme i bespotrebne laži ne može da dobije ništa drugo sem negativnu ocenu. .. .
Clan me je pitao za ssd da mu posaljem pre slanja sam opet proverio i nije radio i rekao da nije ispravan i da cu ga odneti na reklamaciju posto je ssd licno moj. Nakon toga on mi salje poruku da vidi sta sam uradio po njegovom ja bi trebalo da reklamiram svoj ssd i kad mi daju nov da njemu posaljem za 500 dinara to ima u zimbave mozda, preprodavcima kao on samo da je dzabe i kako on misli da treba, a da sam poslao neispravno onda bi bio prevarant. Ne dotice me negativna ocena stvar principa bolje cu se osecati ako nekom poklonim nesto nego da se nekom pravdam.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.