Ivan

Niš

Član od: 25.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PAZNJA! !! Ne kupujte! !! Čovek uvaljuje kineske kopije telefona kao prave. Kopije su prilično dobro urađene i teško ih je prepoznati na oko ili za 5 min probe na ulici. Nakon toga se jednostavno pravi lud kako to nije njegov tel ili mu je možda nešto zamenjeno. Kao što je u prethodnoj negativnoj oceni navedeno.

Mobilni telefoni > Sony Ericsson

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jeste moja greska sto nisam skroz proverio telefon, ali dao mi je telefon na koji ne radi wifi i bluetooth! ! ! A kad sam tek sutradan uspeo da ga kontaktiram na kp(jer od tri njegova broja nijedan nije bio dostupa, kao i sada) kaze da je koristio wifi i da je meni ispao i pokvario ga ja! Opekao sam se ali nemojte i vi! ! !
Svaki komentar je suvisan, telefon je radio 100%, cak ga kupac licno gledao i isprobavao, nije slat kurirskim sluzbama nego je kupovina bila licna, a kupac se javio posle skoro dva dana da mu ne radi WiFi. Mislim da je suvisno komentarisati
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.