Ivan

Valjevo

Član od: 07.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Mikrotalasne pećnice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek je LAŽOV ! !! !! Mikrotalasna nije nova KORIŠĆENA JE … Vide se jasni tragovi korišćenja pokušao je to sakriti pranjem… Dobro proverite predmete koje kupujete od ovog prodavca , da li odgovaraju opisu! !! ! NE PREPORUČUJEM SARADNJU DOK SE NEUVERITE U ISPRAVNOST I STANJE PROIZVODA ! !! !OCENA NE ZNAM ŠTA DA NAPIŠEM
Problem je nastao jer kupac nije citao tekst oglasa i narucio artikal, kada mu je stiglo postavio mi je pitanje gde je tanjir od mikrotalasne, dao sam mu oglas na uvid gde je sve lepo objasnjeno i da je to razlog tako niske cene. Obzirom da su sve cinjenice na mojoj strani izmislio je da uredjaj nije nov. Poslao sam sve dokaze KP timu, cak i slike samog uredjaja gde se jasno vidi da je nov i bez tanjira, medjutim oni ne zele da se mesaju u sporove.

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

u opisu kaze da nije otvarana i da okrece noz kao i da neshto krci( nudio klip kako radi)kada sam je dobio kucishte motora izlomljeno a pogonski kajsh nepostoji( da je Nikola Tesla pa nebi mogao da pokrene noz) tako da sami procenite kakav je prodavac
Nudio snimak rada jer imam snimak da bi nekome pomogao ako zna da prepozna kvar, jasno naveo da ga nisam nosio u servis jer nemam živce da se jurim sa majstorima i da mi je mesoreznica u takvom stanju stigla iz inostranstva, da li je neko tamo pokušavao da popravi i otvarao nigde nisam naveo jer ne znam, nudio gospodinu da vratim novac jer mi je bilo smešno da neko radi to što on radi za 400 dinara i nisam hteo da ulazim u dalje rasprave njemu ni to ne odgovara. Izbegavati ovog gospodina koji je sve samo ne gospodin ali sajt ne dozvoljava teže reči za korišćenje pa ćemo se praviti da je GOSPODIN.

Bela tehnika i kućni aparati > Pegle i mašine za peglanje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

kupac na moje jasno formulisano pitanje da li uređaj radi odgovara pozitivno što se posle ispostavilo da nije tačno.
Ocena koja me iznenadila, moram priznati cak i nasmejala, govori o krajnje sumnjivom postenju kupca, nazalost sistem ocenjivanja je takav da je ocenu gotovo nemoguce ponistiti a ljudi koji vode sajt nemaju ni malo sluha za ovakve stvari uz obrazlozenje da svako ima pravo da bude nezadovoljan. Suvisno je bilo sta reci jer je u pitanju borba sa vetrenjacama.

Bela tehnika i kućni aparati > Aparati za kafu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac vrlo ljubazan, ali: nije rekao sve detalje o ispravnosti aparata (curi i sl. )vec samo da je proban i radi. Radi pod uslovom da drzim rezervoar jer su polomljeni drzaci i sve vreme curi jer ima vise pukotina. S obzirom da je curenje vidljivo pri bilo kakvoj proveri i bez obzira na to sto sam napravio jednu kafu a pri drugoj je aparat otkazao ne bih ga preporucio za kupovinu robe na nevidjeno
Kupac se javio dan posle preuzimanja sa pričom da je nosio predmet u servis i da je popravka 30 eura a da me nije kontaktirao kada je i ako je uopšte primetio da nešto nije u redu. Čak je u poruci naveo da je probao i da je bilo sve u redu pa je posle primetio da blinka lampica pa je iz tog razloga odneo u servis. Ponudio sam mu da mi vrati predmet a ja njemu novac međutim on je tražio da mu uplatim 1000 dinara. Svako ko je zaista oštećen bi prihvatio da mu se vrati novac međutim kupac u tom trenutku prestaje da odgovara na poruke i daje negativnu ocenu. Zašto bi neko ko je oštećen odbio da mu bude vraćen novac? Pokušaj iznude ili nešto drugo, zaista ne znam.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.