Ivan

Beograd

Član od: 23.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Mašinice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovan dogovor. Reko da salje masinice na kraj je poslao ali nije meni mene blokirao. Za saradnju velika 0 ovakvog coveka treba izbegavati!
Druze masinice su bile rezervisane,rekao sam ti ako ih covek ne kupi saljem tebi,a tebe treba da bude sramota sto ovako pišeš!!!

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne znam odakle da krenem a da ne upotrebim neku najgoru rec. Zvao sam ga telefonom. Pitao sam ga da li je radio sa slike koju je postavio u oglasu i da li ima euro dzek. Kaze da je super stanje i da ima euro dzek. Danas sam dobio radio i zaprepastio sam sta mi je poslao. Radio je, blaze opisano, u katastrofalnom stanju. Euro dzeka nema. Lemljenje neke zice. Unutrasnjost displeja je pun prasine. Da nekom poklonis ne bi uzeo u ovakvom stanju. Zovem ga posle toga, nece da se javi. Odbija poziv. Saljem mu poruke, kaze povezi zice radice. Na ostala pitanja, tipa da vratim radio ili da se nekako dogovorimo ne odgovara. Za 1300 dinara necu da budem siromah ali tebi neka na cast sluzi. Znam da buduci clanovi prvo pitaju negativne pa tek ostale ocene. Zamolio bih da budete jako jako oprezni sa ovim clanom.
lepo si ovo smislio da napises,ja ne znam koga si ti zvao ali neme nisi dobio i nisi pricao samnom na tel...ono sto je bilo u oglasi i na slikama tisam ti i poslao!pozz
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.