Ivan

Beograd

Član od: 05.09.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Smartwatch | Oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Usled neispunjenja obećanja, datih nekoliko puta da će preuzeti paket, to se nije desilo. Nakon 9 RADNIH DANA, uz naše napore da pomognemo PAKET NIJE PREUZET Imali smo jednu uspešnu sa radnju sa Ivanom, ali to očigledno ne znači znači da će se ponoviti! Svim članovima želimo uspešnu saradnju sa Ivanom, ali uz oprez da im se ne desi ono što i nama.
Da ali meni paket nije stigao na moju adresu a kod kuce uvek ima nekog a paket je prosledjen u postu a ja sa vremenom nisam bas da mogu da svratim a Vi ste me zvali i nocu i danju a ja da imam vremena ko Vi da zovete i nocu i danju i otisao bi i uzeo licno a to nije do mene sto posta nije meni dostavila paket nego ga ostavila u posti A vama želim sve najbolje u poslu i budite vise poslovni a ne odma da kukate
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.