Ivan

Aleksinac

Član od: 12.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Dronovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa covekom kada sam se cuo i pitao da li je dron ispravan, covek je rekao da je dron kao nov. . pitao sam ga da li je obaran ili otvaran na sta mi je on odgovorio da nije nikad, da je njegov brat u Svajcarskoj kupio nov i doneo mu. .. dron ne moze da leti, a kada ga je serviser otvorio vidi se da je ploca zavarena, kablovi izlomljeni i zabice iskrivliene i izlomljenje. . Covek je odbio da mi vrati pare sa pricom da je dron bio ispravan. Pre slanja mi je poslao neki snimak iz vazduha, sto moze biti sa bilo kojim dronom snimljeno. Kloniti se ovog prodavca.

Sport i razonoda > Dronovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Slike jedno a artikal drugaciji polu neispravan ginbal uticnica ne radi sve i farbanje drona cetkom i to vesto sakrijo
U oglasu je bio phantom 3 Advanced koji je bio u izuzetnom stanju. Kupac me je zvao i pitao da li imam neki jeftiniji dron. Imao sam na stanju jedan Phantom 1, predočio sam mu da je dron fabrički bez kamere, da je naknadno dodat gimbal Zenmuse H32D i GoPro3 kamera. Dogovorili smo se da to sve skinem i pošaljem mu samo dron. Zbog naknadnog dodavanja razne opreme na njega, na nekim mestima na plastici je morala da se napravi rupa da bi prošli kablovi za napajanje kamere, antene i odašiljača. Kupac nije ni hteo da pozove da se dogovorimo oko svega nastalog, odmah je lupio negativnu. Čak sam dobio negativnu za predmet koji uopšte i nije bio u oglasu. Ne preporučujem saradnju sa ovim korisnikom. Svako ko kupi predmet koji je na mojim oglasima, dobija potpune informacije, slike koje stavljam na sajtu su vrhunskog porekla, za predmete koje nisu ispravni obavezno napomen u oglasu. Uvek sam dostupan za bilo kakvu reklamaciju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.