Ivan

Lebane

Član od: 18.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dva puta gospodinu šaljem grafičku kartu. Oba puta mi se vraća. Za prvi put ni sam ne znam šta se dogodilo, mada mi me on nije obaveštavao niti pokazivao ikakvu zainteresovanost. Ali drugog puta je, po njegovim rečima, predmet stigao a on je odmah obavešten. Pa je u početku govorio da 6-7 dana nikoga neće biti da podigne karticu a mene ubeđivao kako je i dalje želi. Da bi sada priča bila kako još nedelju dana neće moći da je preuzme i da će se javiti Žao mi je, gospodin zaista daje utiske pristojnog ponašanja. Čak je obećao i da će refundirati to vraćanje. .. Ništa od toga. Zaista nije u redu, nije malo 1100 dinara platiti povraćaj dva puta za isti predmet jer mi se isti oba puta vraća. Žao mi je, po meni, ovo je za negativnu ocenu.
Za prvi put naravno da dobro znaš o čemu se radi jer TRAŽIO SAM TI BROJ POŠILJKE,rekao si mi da nisi u mogućnosti da proslediš broj zbog nekog problema u pošti,pa nije valjda da u pošti ne mogu da nadju broj pošiljke,trebao si samo da mi napomeneš da grafiku nisi ni poslao.Čekam tu grafiku 2 nedelje a napomenuo sam ti da mi hitno treba.Prošlo 10 dana,ja sam već bio na putu i ti me obaveštavaš da je grafika napokon poslata.Odmah sam ti rekao da nisam u mogućnosti da preuzmem paket.Dogovor je bio da se čujemo 17.02.2020 god. i naravno u medjuvremenu ja dobijam negativnu.Mislim da nije fer i korektno sa tvoje strane obzirom da nisi ispoštvao dogovor na vreme.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.