Ivan

Prokuplje

Član od: 20.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Umetnička dela i materijali > Slike, posteri i ramovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cist bezobrazluk i nepostovanje Zavlaci me covek 10 dana Da si covek i da si javio da odustajes ili nebitno sta je u pitanju ne bih ti dao negativnu Ovako cu morati da ti dam posto vidis poruke i kuliras Ne preporucujem nikakvu saradnju jer samo gubite svoje vreme! !!
"Poštovani, da li je ovo print ili neka tehnika? 15:02h Otisnuta je na platno koje je visokog kvaliteta. Vrhunski je kvalitet i dobijate 2 slike za ovu cenu 16:04h 22.7.2021 Javite ako ste zainteresovani. Pozdrav 18:22h 23.7.2021 Jel može za 3500? 01:40h Moze to ili da ja platim ptt troskove za dostavu 01:45h Evo moj br telefona 0616045788 16:29h Ili ostavite vas da se cujemo lakse i dogovorimo" Evo je prepiska, ne vidim nikakvu prevaru u tome što nisam odgovorio, a razlog tome je što sam već nekoliko dana sa porodicom na more. Šta sam trebao da je naručim, a nisam kući? Ili da mislim na tamo nekog prodavca i na neku prepisku sad kad sam na odmoru? Žalosno...Nadam se da će admin tim da ukloni ovu negativnu, jer nema nikakvog osnova. A i moje je puno pravo da li ću nekom da odgovorim ili ne!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.