Ivan

Niš

Član od: 15.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu je stojalo da su patike bukvalno nove. Ja sam ih poručio baš iz tog razloga. (lep model, kutija ide uz njih, razumna cena, piše da su nošene 2x) Na sve to prodavac mi je i spustio cenu 1000rsd, dogovor je sklopljen i patike su poslate. Znači za patike koje nove novcijate vrede 85€, ja sam sklopio dogovor sa prodavcem da ih pošalje za 75€. Naravno očekivajući da su patike nošene 2x ( ne verujem da bilo ko od nas ovakve modele koristi za trčanje, igranje fudbala, košarku, rukomet. .. Tako da bi logično bilo da su prošetane 2x pa nek bude i po 5h te patike bi stvarno trebale da budu bukvalno nove kao što mi je prodavac naglasio) ja sam paket primio i preuzeo bez ikakvih problema. Ne nosim Nike a ne nosim ni taj broj, u prevodu patike su bile namenjene za poklon. (prebrišem donji deo đona, patike spremne za poklon) Međutim dešava se to da je gornjište na desnoj patici rašiveno 0,5cm, a na levoj patici da ima jedna tačka zbog koje na tom delu nema reflekcije. Naravno nakon prijavljivanja prodavcu ide ono klasično pravdanje. .. Nisam to video, napisao sam ovako, napisao sam onako, nisam to primetio stvarno, patike su stvarno nosene 2x i tako, priče kako te patike koštaju 18 000din (klasična kupovina preko interneta) Znači ja sam na kraju od patika koje nove novcijate vrede 85e dobio patike za 80e (sa sve poštarinom) koje su nošene malo (verovatno ne 2x) i sa dva jako vidljiva felera. .. Prodavcu sam se javio skoro dva dana kasnije ali mogao sam mu se javiti i mesec dana kasnije, jer kako sam rekao već patike nisu moj broj i nisam mogao da ih nosim, a i da su moj ne bi ih nosio jer ne nosim Nike modele. Koga bude zanimalo, mogu mu proslediti fotogorafije felera kao što sam prosledio administraciji. .. . I posle svega ovoga prodavac će naći neko obrazloženje, a ja ću biti verovatno onaj lik koji laže, folira. ..
Skroz neopravdana negativna ocena. Kao prvo na oglasu je pisalo KORISCENO a ne Novo, sto imam i dokaz za to. Kao drugo prodao sam momku patike za nizu cenu nego sto je bilo na oglasu i naglasio sam u oglasu da su nosene par puta, sto je i istina. Felera na patikama nije bilo niti bilo sta slicno ( mogu poslati slike patika svima koji budu zaleli ). Da pojasnim ... Saljem momku patike postexpresom, sve po dogovoru. Saljem poruku preko Kp da mi javi kad preuzme patike i da li je sve uredu. Momak se javlja nakon preuzimanja paketa preko Kp sa recima sve je ok. Nakon par dana stize mi poruka na telefon od istog tog momak sa recima citiram “ moram ti dati negativnu ocenu jer si me debelo prevario i ti si jedan Niski prevarant “. Na sve to sam odgovorio i upitao ga u cemu je problem ? Dobio sam odgovor kako su patike koje su do pre nekog dana bile super sad felericne i niz uvreda i psovki. Pa prijatelju ti sledeci put idu u prodavnicu i kupi takve nove patike za 85 e, samo ne znam gde ces ih naci za taj novac. BEZ RECI .... Veliko pozdrav ...

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rezervisem sinoc telefon i dogovorimo se da sutra dodjem do slatke kuce u durlanu i da kupim telefon(230e, tolika je bila cena na oglasu). Odem 65km od Nisa da uzmem pare, a onda mi se prodavac jutros javio i rekao: "Druze izvini ali moracu da povecam cenu telefona jer je ipak isuvise niska za ovaj telefon. Javljaju se mnogo ljudi i ima dosta zainteresovanih a meni i prodaja nije hitna. Moras da me razumes. " Sledeci put pre nego sto se dogovoris sa nekim, razmisli o ceni, ai nov je 285e sa garancijom tako da 260e polovan. .. Ja sam saradnju sa ovim clanom platio 13 litra benzina. Tako da ne preporucujem saradnju!
Jeste bila cena 230 eura i jesam povecao cenu na 260.To je istina,ali mi kupac nista precizno nije rekao vec se dvoumio i pokusavao da mi ubije cenu iz vise navrata.Moje je pravo da li cu da podignem cenu ili spustim.Ne znam sta da kazem sem da je ova negativna ocena bespotrebnai neopravdana.Ja ne poklanjam telefon vec ga prodajem.Hvala puno na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.