Ivan

Smederevo

Član od: 16.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Siemens PA2548 kada sam uzimao lap top nisam se cenkao niti mu spustao cenu, niti bilo sta, rekao je kako je lap top ispravan i kakoa je problem samo u hard disku, koji radi losije. Nije pominjao problem lap topa i mane, lap top jeste bio jeftin, ali lap top ima problem sa zagrevanjem, cim se zagreje, graficka kartica zakaze i on se ugasi, graficku je grejao da bi radila neko vreme i onda ona sama otkaze. Pa mora fenom da se greje da bi proradila, stvarno bez veze. Bio je ispostovan od strane mene, vec prvog dana sam imao smestnje na lap topu, al rekoh nije to nista strasno, bag i tako to, al izgleda da je to sakrivena mana. ! !
Clana sam doveo kuci,cackao je lap top gledao video je da je sve ok,i kupio ga,clanu je receno da je roba kupljena na austrijskoj pijaci i da nema nikakve garancije,CLAN JE PRISTAO NA TO...javlja se posle 3 nedelje da kaze kako lap top ne radi i sta ja znam sta radi sa fenom...LAP TOP mu je prodat ISPRAVAN!!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.