ivan

Zaječar

Član od: 02.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Prazna kućišta

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trazio kuciste, poslao sam mu i posle 5 dana ga nije preuzeo i naravno sutra se vraca za Beograd o mom trosku. Za svih 5 dana par puta se javio i rekao da preuzima sigurno, od tad ni traga ni glasa. Nisam nikad dao negativnu, ali kad mi se napravi nepotrebni trosak pred put onda moram. Jer se nije javio ni da se dog. ako nema para da plati barem postarine. Nek je on nama ziv i zdrav, ali eto da znate pa trazite uplatu pre slanja.
zbog prirode posla kasnio sam svaki dan da preuzmem paket.priznajem moja je greska i slazem se sa negativnom ocenom.jos jednom se izvinjavam ovom clanu i ubuduce se to vise nece ponoviti.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je poslao napajanje tvrdeci da je ispravno i da ga je testirao. Kada je stiglo povezao sam ga ali ono nije radilo. Kada sam mu to rekao negirao je da je napajanje kod njega bilo neispravno i da mu je bilo u kompijuteru. Potom je pristao da mi posalje drugo ispravno napajanje. Lagao me je 2 puta da ga je poslao a ja sam izgubio kupca za konfiguraciju koju sam planirao da sastavim. Od mene negativna ocena i poruka drugim kupcima da dobro paze sta kupuju od coveka
napajanje je kod mene radelo i islikano je u toku rada u racunaru i posebno je slikano sa testerom gde pokazuje pravilne napone.slike napajanja jos uvek cuvam kao dokazni materijal.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.