ivan

Pirot

Član od: 07.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin mi je vratio plocu sa 10 iskrivljenih pinova a poslata mu je besprekorno ispravna ploca sto ima u prilogu oglasa!!! Veoma se pazite ovog kupca da ne prodjete kao ja! !!
Gospodin mi je u startu poslao plocu koja nije dala sliku i rekao je da mu je vratim jer su mozda kaze pinovi iskrivljeni . Ja sam mu je vratio kako mi je i stigla . On moze da tvdi sta hoce rekao sam mu da ako uspe da je pokrene da mi je opet posalje .

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Laptop sam kupio od Ivana, uz dogovor da proda bez punjaca i bez hard diska. U oglasu je stajalo da je laptop u super stanju bez ijednog nedostatka, baterija 1h i 30min. Laptop kada je stigao, odmah vise vidnih nedostataka, donje kuciste ispod laptop-a je na jednom mestu napuklo, maska oko Touch Pad-a je na jednom mestu napukla ( ali kasnije kada znas gde je ostecenje, zapazis i kod njega kada zumiras na fotgrafiji iz oglasa jasno se vidi, da je i kod njega bila napukla ) falio je poklopac hard diska sa strane laptop-a, kada sam upalio izbacuje gresku za kuler, on je morao da se zameni jer je neispravan, baterija drzi citavih 17 minuta u mirovanju! Na sve to rekao je da je i njemu izbacivalo gresku za kuler ( kaze stisne esc i nastavi, ali nije tako ne moze Lenovo dalje dok se ne zameni kuler ) kaze da mu je supruga slucajno bacila plastiku od hard diska, za ostale nedostatke ni u jednoj poruci nije hteo da prizna, ponudio sam mu da mu vratim laptop, iako bih bio u minusu 500din na postarinu, nije pristao, ponudio sam da smanji cenu od 2.000din za laptop za navedene delove ( jer samo toliko kosta baterija kada se naruci sa postarinom ), sto mislim da je korektno, ili najbolje on da ih nadje i da mi posalje, nista od toga nije pristao, samo mi je bez nagovestaja, poslao poruku uplatio sam ti 1.000din, mozes sve te delove za toliko kupiti, zvao sam ga bar jedno 20ak puta na mobilni ni jednom se nije javio, samo na kp je slao poruke, bar 20 puta sam mu obrazlozio da zelim da vratim laptop, ili da dobijem nadoknadu, u krajnjem slucaju sve delove koji fale da nadje on i da mi posalje, ili da mi nadje sve to za 1.000din kako kaze on, to ne vredi vise. Negativnu dajem samo zbog buducih kupaca, da se paze, i najbolje licno da preuzimaju.
Eovako posto me clan malo kritikovao napisao sam mu da moze da vrati laptop da to uopste nije sporno on mi je trazio 2hijlade dinara da mu posaljem ja sam mu poslao 1000 stim sam i naveo da moze da vrati laptop. Bateriju sam naveo do sat vremena a ne da drzi sat vremena naveo da ime neke rupe pozadi za koje ja neznam da su bile valjda znam sta je rupa . ja sam u medjuvremenu imao smrtni slucaj i sa clanom se nisam ni cuo
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.