Ivan

Bogatić

Član od: 11.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kada mi je prodavac poslao matičnu ploču i procesor zvao sam stručnog čoveka da ih stavi u kućište. Svaki put kada se kompjuter upali, restartuje se posle 5 sekundi i ne daje sliku na monitoru. Menjali smo i RAM i napajanje i grafičku karticu ali ništa to nije problem, već je stručnjak rekao da je do ploče. Nakon toga sam vratio matičnu ploču prodavcu, on kaže da je proverio i rekao da je nešto lemljeno iza ploče kod BIOS baterije i da je napravljen neki kratak spoj. E pa ovako, niko ništa nije dirao kod te ploče, ovako mi je stigla i stručnjak je stavljao u kućište, ali prodavac tvrdi da taj što je stavljao nema iskustva pa je možda došlo do kratkog spoja. Taj čovek 8 godina radi kao serviser računara i zna sve oko toga, ništa nije lemio na ploči niti je došlo do kratkog spoja, samo ju je stavio u kućište i priključio. Mada, prodavac bi lagao sve samo da ne bi meni vratio novac. Tri puta sam ja plaćao poštarinu, prodavac je rekao da će poslednji put platiti poštarinu i nije platio. Tako da ne preporučujem Vam da ubuduće kupujete kod ovog prodavca.
E ovako, ploca i procesor su radili kod mene skoro godinu dana, kao sto sam napisao i u oglasu, dok nisam presao na Haswell. Sve je provereno pre slanja i radilo je najnormalnije, moja greska je sto nisam snimio ili slikao sve pre nego sto sam poslao. Dalje, plocu sam poslao 05.07. , 06.07. mi je javio da je stiglo i da nece da baci sliku, nijednom nije rekao da se kompjuter upali i restartuje, nego da ploca radi i da je sve ok, ali da nece da baci sliku. Napisao sam mu da je kod mene sve radilo pre slanja i da proveri da li je dobro sve povezao. Tada nije pominjao nikakvog strucnjaka nego da je sve sam probao i da ce probati da resi problem i pozove nekog servisera. Rekao sam mu da moze da vrati komplet i da cu da proverim sta je problem. Plocu mi je poslao tek 11.07. i kada sam primio paket, posle detaljnog pregleda, video sam da je sa zadnje strane ploce, gde je baterija za BIOS, neko nesto lemio, sto sam mu i rekao i poslao slike kao dokaz. Kupac se nije bunio. Sto se tice postarine, poslednji put, tj. kada sam mu vratio plocu koju je lemio, nisam platio postarinu, jer sam poslao druga da posalje paket, posto sam ja radio i trazio sam mu ziro racun na koji mogu da mu uplatim postarinu, sto sam i uradio, cim mi je poslao broj ziro racuna, takodje imam i dokaz te uplate, a cak nisam morao ni to da uradim posle svega.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.