Ivan

Loznica

Član od: 27.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Serveri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cuvajte se da nebiste doziveli uvrede i pretnje kao ja , coveku sam poslao graficku kartu koja se vidi na mojim objavljenim slikama , dobio je platio , kulturno me pozvao i rekao da graficka neradi , i uz obostrani dogovor da vrati graficku jer imam istu damu posaljem , i sreca sto nije trazio otkup za tu graficku koju je poslao , , preuzmem graficku koju je poslao ali neku drugu koja nije ni nalik grafickoj sa slike koju sam je njemu pooslao, stariji model koji je ko zna koliko radio , verovatno njegova neispravna sto se moze videti po slikama koje cu objaviti i poslati nadleznimsa sajta kupujem prodajem, mozda je decko greskom poslao pogresnu karticu da nije svestan ali psovanje preko telefona i pretnje to moramo da prijavimo policiji a on ako misli dasam ga ja prevario neka i on mene prijavi.
Covek mi poslao neispravnu graficku kartu quadro 4000, pojavljuju se sitne pruge po ekranu i ne moze da prodje drajver . Dogovor je bio da mu ja vratim graficku a on meni da posalje drugu kada dobije paket posto ima 3 identicne.Graficku sam testirao u racunaru u kojem je bila moja quadro 4000.Ja sam mu greskom zapakovao i poslao moju graficku kartu , drugi model ali 100% ispravnu,besprekorno radi. Graficke su istih dimenzija , izgledom slicne a i potpuno drugacije ,jedna je crna ,ima sive rubove i plocu veliku po sredini sa strane gde su cipovi, a druga je skroz crna. Covek me je optuzio da sam pokusao da ga prevarim. Tako da sam pukao i pare za neispravnu graficku , ostao i bez svoje (doduse rekao je da ce mi je vratiti nazad) ,dobio i negativnu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.