Ivan

Beograd

Član od: 04.08.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitare | Električne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac sklopio dogovor za zamenu i doplatu. Ja sam angažovao vozača iz Vrnjačke Banje i svog sina za prevoz i preuzimanje gitare u Beogradu. Na dan preuzimanja, kupac odustaje zbog navodnog kvara na automobilu, uz preporuku da ja slobodno aktiviram oglas koji sam prethodno parkirao. Veoma neozbiljno i nepošteno. Ne preporučujem saradnju sa ovakvim članovima.
Fascinantno... Ne znam šta bi se desilo da sam otišao da vidim gitaru i da mi se ne svidi pa je ne kupim. Verovatno bih morao da platim gledanje. Elem...niti je bilo trgovine niti sam obavezan da objašnjavam razloge. Član je parkirao oglas na manje od 24h...toliko o tome. Tražiću naravno da se ocena izbriše jer TRGOVINE NIJE BILO.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon ne odgovara opisu iz oglasa. .. .Prodavac je napisao da ne radi tac, a pored taca ne radi dugme za palenje, izlepljen je super lepkom i svasta nesto je poturano ispod maske. .. Odbija svaki dogovor. .. OPREZ
Neverovatno.... Covek je za 2000 dinara kupio telefon a onda trzio da mu vratim 1000 dinara jer to "nije kako sam ja naveo". Ja kapiram da nas ima svakavih ali ovo je ispod svakog nivoa. Evo dela nase prepiske. Ivan Telefon pali... Pritisni i drzi dugme jace... I sve je kako sam opisao... Pročitano 09.09.2016 19:44h Mobis.. Odgovori Stigao je telefon ali nije kako si ga opisao, uopste nece da upali, kada se stavi na punjac pokaze bateriju da puni ali nece da upali na dugme...znaci da ploca ili dugme za paljenje takodje ne valjaju, a ja sam ga uzeo samo zbog ploce...dajem ti dve mogucnosti, da mi uplatis pola para tj1000 dinara preko post neta, koliko toliko da pokrijem troskove popravke, ili da ti vratim telefon nazad... razmisli pa havi.. pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.