Ivan

Beograd

Član od: 15.10.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu navedeni telefon glasi da odlicno radi i da ima manu da se nekad desava da izgubi signal pri pozivanju. Telefon koji je poslao nema uopste signala i nakon posete servisa nemogu da ga poprave. Znaci totalno neispravan telefon. .

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam telefon prvi u zameni, sa navedenim manama. Kada je telefon stigao korisnik je naso jos par sporednih mana koje ja nisam ni primetio i zbog kojih sam se ja izvinio i doplatio dodadtnih 20e. Kada sam ga pitao za telefon koji mi on salje rekao je da je telefon u dobrom stanju i da je samo ogreban sa zadnje strane. Dobio sam telefon koji ima ljubicaste fleke po kameri i koji moze da slika samo po dnevnom svetlu i s obzirom da ga koristim svega par sati pretpostavljam jos par stvari nisu na mestu.
Dovoljno je reci da ja ovog decka nisam zabranio posle zamene a mogao sam. On je mene ocenio ovako i potom zabranio. To dovoljno govori o njegovom postenju. KAo nije primetio sporedne mane a to su on off dugme koje ne radii, volume dugme koje ne radi, fleke na displeju.. pa da nije primetio ne bi pristao na doplatu.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

narucio telefon nije htio da podigne
Podigao sam telefon posle tri dana. Ispostovao svaki dogovor. A ovaj clan je meni poslao krs a ne telefon i posle toga me je blokirao i onemogucio da ga ocenim. Nije hteo da cuje za reklamaciju i nazvao me lazovom. I sve to zbog hiljadu malih dinara. Zalosno i jadno. Telefon cu baciti a ti uzivaj sa tim velikim parama hahahhahaha Prijatno

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kupac je narucio telefon dao sam ga 20 evra kao sto sto se dogovorili ja sam mu poslo po dogovoru post exspresom ali on tvrdi da ne moze da ga preuzme i odbio telefon se vratio jedino sto je poslo 300 dinara za postarinu a ja sam moro resto da platim povratnicu za telefon i zbog toga mu dajem negativnu ocenu jer je neodgovoran kupac jer se ne drzi dogovora kao sto je dogovoreno
Srbine nisi morao nista "resto" da uplacujes, jer ti se tel jos uvek nije ni vratio,a i da jeste, dodao bi 30 dinara. I da ti nisam uplatio novac dao bi mi negativnu, zato ne znam ni zasto sam ti uplatio. Izvinuo sam ti se jer zbog poslovnih obaveza i situacije u zemlji nisam bio u mogucnosti da preuzmem telefon, zato sam ti i poslao pare za postarinu. A ti si prijatelju nakon davanja ove ocene zabranio pristup da te ne bih kontaktirao i ocenio. Vrlo posteno od tebe. U zdravlju da potrosis pare i ziv bio.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.