Ivan

Obrenovac

Član od: 05.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve je bilo potpuno jasno i dogovoreno. Placanje je bilo pouzecem i preko Postexpresa , sa cime smo se oboje slozili. Na racun mu je cak bilo uplaceno 350 din da ne bi placao PRESKUPE usluge PostExpressa. Novac je, naravno, uzeo. Sam je trazio da paket bude adresiran na njegovog brata, a onda je odugovlacio sa preuzimanje paketa sa pricom kako je bratu istekla licna karta . Paket je vracen nakon DESET DANA OD SLANJA i naplacena mi je postarina od 750 din . Glavni zakljucak je da ovaj covek nije nikakav ozbiljan kupac za kog se izlaze, jer treba imati konjske zivce da bi se neko sa njim dogovorio Nemoguce je da se nekome 3 puta ponovi ista greska, jer nisam prvi koji je imao ovakvo iskustvo sa njim. . Ne trosite vase vreme na ovakve ljude jer ga ne zasluzuju.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

KUPAC DAO NEPOSTOJECU ADRESU I NIJE SE JAVLJAO KURIRIMA POSTEXPRESS DVA DANA. ODUSTAO A MENE ZAMAJAVAO I NAKRAJU JA PLATIO 500DIN - DUPLU POSTARINU! NE PREPORUCUJEM SARADNJU NIKAKO! IZGUBIO SAM 500DIN JER MI SE VRATIO PAKET PRVI PUT U ZIVOTU. I ZIVCE I 5 DANA JER KUPAC NIJE HTEO DA PRIMI PAKET A TRAZIO JE!
KUPAC DAO NEPOSTOJECU ADRESU I NIJE SE JAVLJAO KURIRIMA POSTEXPRESS DVA DANA. ------------------------------------------------------- Kakva laz paket vracen istog dana greskom postexpress-a ROK ZA preuzimanje postepress-a 5 dana a navodi 2 dana

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam telefon ovom clanu po dogovoru, i kad mu je stigao odbio jed a ga podigne stojao je u magacinu 10 dana i posle 10 dana paket mi je vracen , rekao je da ce ici da ga podigne u magacinu, medjutim to nije uradio njegov izgovor je bio da radi i da je na terenu. .posle toga se vise nije javljao. .paket mi je bezveze stojao 10 dana u magacinu i vracen mi je platio sam postarinu. .izbegavajte saradnju sa ovim clanom zato sto bi mogao i od vas tako nesto da poruci i da vam se vuce paket bezveze po magacinima. .
rok za podizadizanje paketa 7 dana a proslo 5 ... swasta ...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.