Ivan

Kovin

Član od: 12.04.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Poljoprivreda | Domaće životinje > Kokoške

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put sam poručio 20 jaja izašlo 4 pileta ostalo neoplođeno. Javio sam coveku hteo je da ispravi gresku porucio sam i platio jos 10 jaja a on je poslao 20 gratis. Od tih 30 jaja 2 oplođena. Bacanje para i gubljenje vremena s inkubatorom. Pozdrav
Ovaj decko Milan Ignjatovic ima 20 godina , iz Pirota je , ima 20 godina , ja imam 65 god. Zivinom se bavim , tj. zivinarim od 1980 . god. znaci zivinarim punih 40 godina , znaci zivinarim dva puta vise nego sto on ima godina , i on ne moze meni dadaje negàtivnu ocenu , ja to ne priznajem , ne priznaje. nikakve njegove ocene , jer on nije dorastao da mene ocenjuje , to moze samo na Kupujem Prodajem , jer na kupujem prodajem mogu da se iznose neisgine i lazi . Ja se bavim leźenjem pilica òd 1980 .god. Imao sam inkubator od 3000 jaja , bavio sam se lezenjem pilica i prodavao pilice u Kovinu i okolnim mestima , imao sam i tri jednoslojna inkubatora , radio sam i sa jednoslojnim inkubatorima i sa viseslojnim od 3000 jaja . Tih osamdesetih godina proizvodio sam jednodnevne pilice od rasne zivina Nju Hempsir , Amrlk i Banatski Golosijan . Radio sam casno i posteno , imao svoje musterije u Kovinu i okolnim selima . 1983 . god. nabavljam rasu Australorp , Imao sam jedini Australorp u celom Juznom Banatu . Australorp je jos imao Jova Todorov iz Zrenjanina . 1986. god. imao sam roditeljsko jato , linija JATA lz Ljubĺjane iz Slovenije , roditeljsko jato za lezenje tovnih pilica , imao vetdrinara Djurovica , koji je kontrolisao podizanje ovog roditeljskog jata , i davao sve vakcine koje su bile potrebne od jednodnevnog pileta do kokice pred pronosenje . I sad sa. doziveo da mi jedno dete daje ocene , koji nema pojma sta svè utice na oplodjenost jaja , Kod plave Somborske Kaporke , petlovi su teski preko 5 kg . a koke oko 3,5 kg.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.