Ivan

Lazarevac

Član od: 05.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Futrole, maske i folije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin Ivan porucio paket, gde adersa nije bila kompletna, jer zivi u zgradi, a nije naveo broj stana ukoliko se ne nalazi kuci, da mu se ostavi obavestenje u obrazlozenju u pozivu gde oni nikad ne ostavljaju obavestenje. Kako kad ne znaju stan? Dosticni je otisao u postu i obavestio me je da se paket vraca, gde sam opet njegovom greskom resavao njegov problem, sto nije ostavio broj stana. (mozda rentate stan pa se ne vodi na vas). Sredim sam sa prijateljima iz Postexpressa da ide ponovo na slanje sa upotpunjenim podatcima, gde mi je doticni rekao nemoj da saljes nisam tu cele nedelje, pa cemo se cuti. Naveo sam da mi se refundira trosak duple postarine od 650din, i naravno nije.
Ne razumem cemu negativna ocena, za nesto sto nije moja krivica! Kao sto si ti rekao broj stana nije bitan, samo koriste to kako ne bi morali da vrate pare. Nikad ne navedem broj stana kada narucujem pakete i uvek sve prodje kako treba. Samo su sad vratili iz nekog razloga. Ceduljicu ne ostavljaju, nego mi posalju poruku da paket mogu preuzeti u posti. Na zalost ja nisam tu, nesto mi se iskombinovalo i nema ko da primi paket. Krivica je Poste i oni bi trebalo da ti refundiraju 650din, a ne ja. Tako da ne mozes od mene da ocekujes da ti uplatim 650din kada ocigledno nije moja krivica. Da si predlozio da platimo po pola, onda bi to bilo okay. Ja za krivicu Poste ne zelim da dajem 650din. Izvini sto je ispalo ovako, ali nije do mene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.