ivana misa

Bogatić

Član od: 28.08.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > CAT

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek je prevarant! ! Pazite se! !! Dogovorili smo se oko zamene telefona u četvrtak, u petak sam mu poslao moje telefon da bi on rekao u petak kako nema struje u pošti i ne može da pošalje. Ponedeljak rekao da je poslao telefon. Sve vreme čovek me laže. Sledeći četvrtak kaže žena pogrešila poštanski broj što je nemoguće kad uneseš mesto automatski izbacuje poštanski broj. Petak ga zovem 7 puta ne javlja se, sedam u kola idem na kuću preko 200 km po moj telefon. Dogovorili smo se 16.06. Oko telefona on je prodao taj isti njegov telefon 18.06 drugom čoveku. LJUDI PAZITE SE! !!

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao mi je skroz neispravan telefon a u opisu je pisalo da je sve ispravno, kasnije me je blokirao. izbegavajte ovog.

Automobili | Oprema > Zvučnici za auto | Vuferi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pisao sve ispravno vamo tamo kaze radi sto posto sve gruva ko lud na kraju stigo zvucnik koji je pregoreo ili sta vec netreba saradjivati sa ovim

Audio > Gramofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Imam izuzetno lose iskustvo. Prodavac je oglasio potpuno ispravan gramofon. A dobio sam uredjaj koji je bio leglo miseva i buba, gotovo svi kablovi su pojedeni. Tako da ni gramofon, ni pojacalo nisu ispravni. Jos mi se sadrzaj toga rasuo po kuci iz paketa. Zvao sam prodavca, koji je predlozio da vratim gramofon, ili da mi refundira novac. Ja sam pristao da mi uplati pola placenog iznosa (1000din). Poslao sam broj racuna, uz to se on izvinjavao, i nudio da mi posalje jos 1 gramofon bez otkupa. Sve ovo se desavalo jos 05.01. Od tad, niti se javlja, niti mogu da ga dobijem, posto sam blokiran i na pozivima i na viberu. Kada sam zvao sa drugog broja, javila se njegova supruga, i rekla da ce se javiti, sto se takodje ne desava. Ne predlazem saradnju sa ovim clanom.
Ovaj godpodin deli negativne ocene, da javila se supruga i rekla kada dodjem javicu se, on je odmah klepio negativnu. Nije sacekao da dodjem kuci i da mu uplatim 1000 din mislim bezvredne pare za negativu. Ipak hvala

Mobilni telefoni > Alcatel

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnje neozbiljno Narucio telefon sad javlja ne moze slati dao je majci Ne saradjivati sa ovim clanom
Doticni gospodin nije se javio kada sam ga zvao da posaljem telefon... Tako da nije do mene nista
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.