Ivana

Beograd

Član od: 11.04.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Dečja > Dečaci | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Najnegativnija moguca ocena! Gospodja prodaje kao "super ocuvane" stvari koje su isprane i pune fleka pod izgovorom da je to "ipak polovna garderoba". Ja znam kako izgledaju nosene stvari mog deteta i znam sta se nikada ne bih usudila da oglasim kao "super ocuvano". Bila sam naivna i pazarila kod ove "gospodje" robu iz 8 oglasa u vrednosti od 11400 dinara (garderoba za decaka) i sve joj vratila, pritom jedva povratila svoj novac. Najgore iskustvo i poslednje ove vrste nadam se. Budite oprezni i svakako prvo pogledajte stvari koje zelite da kupite. Pritom je bila veoma drska i nazvala mene (indirektno doduse u nasoj prepisci) psihopatom i djubretom jer ju je, zaboga, strasno povredilo to sto sam joj "popljuvala" (kako je sama rekla) stvari jer "ne mogu stvari deteta koje ide u vrtic biti bez fleka, a svi bi etiketu za male pare! "
PAZNJA ZA SVE CLANOVE!!! Molim sve clanove koje zele na bilo koji nacin da saradjuju sa osobom pod imenom Aleksandra Djordjevic,strogo povedu racuna i obrate paznju,jer je u stanju da uradi i napravi ono sto svakoj normalnoj osobi nije ni na kraj pameti!Ne zelim da ova poruka bude shvacena kao moja odbrana,jer nemam razloga da se branim od bilo koga i bilo cega,o tome dovoljno svedoci 21 pozitivna ocena na moj racun,samo zelim da upozorim clanove da sam svu robu kao i do sada uredno oprala,spakovala i poslala joj,a ona se sledeci dan javila sa zamerkama za vecinu stvari(BUKVALNO je komentarisala svaki konac)Cak i za stvari za koje je rekla da su SAVRSENE(zao mi je sto ovde ne moze da se vidi nasa prepiska da ljudi vide o kakvom profilu je rec),iz ne znam kog razloga je vratila,navodeci da ce zadrzati samo jedne patikice,a da joj ja uplatim na racun ostatak iznosa!Naravno,revoltirana njenim postupkom,rekla sam da vrati i patike,posto je rekla da ona svom detetu kupuje sve novo(ne znam odakle onda ideja za narucivanjem polovnih stvari) i da ce joj novac istog trenutka biti uplacen.Tako je i bilo,novac je uplacen na racun do poslednjeg dinara,nijednog trenutka nije bilo ni govora da novac nece biti vracen,a to moze potvrditi i gospodjin muz!Ne znam razlog njenog izmisljanja i lazi da sam je nazvala pogrdnim imenima,ja te reci ne koristim ni u privatnom zivotu,a kamoli u prepisci sa ljudima koje ne poznajem..U svakom slucaju budite vrlo pazljivi ako poslujete sa njom,nadjite nacin da se unapred zastitite i obezbedite za robu koju joj saljete,tj.za novac koji u tom slucaju ocekujete!Puno pozdrava svim buducim i dosadasnjim zadovoljnim kupcima,Ivana
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.