Ivana

Beograd

Član od: 20.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljen telefon lg g4 kao odlican posle dva dana nemoze da se ukljuci posle provere u servisu Bootloop problem moze za delove oglas dat iz Beograda tel. se salje iz N. Sada u razgovoru sa prodavcem totalno nekorektno ponasanje posao je zavresen nju to vise ne interesuje
Drugarica je prodavala telefon i zamolila me da okacim na sajt, gospodin mi se javio na kp ja sam ga usmerila na nju i to je sve sto sam ja imala sa njim (oni su se dalje dogovarali, ona mu je poslala telefon, njoj je uplatio pare) Telefon nije imao garanciju, nijr imao ni racun i sa svim tim je gospodin upoznat od samog starta, na sta je i pristao i kupio ga po ceni koja je bila u skladu sa onim sto se nudi. Poslat mu je ispravan, radilo je sve kako treba koliko znam, a sta je dalje bilo ne ulazim u to. Devojka nece da mu vrati pare jer mu je prodala bez ikakve garancije i jer je kod nje radio, ja na nju i njenu odluku ne mogu da uticem. Sta god mu je trebalo slao je meni, ja sam ga usmeravala na nju ali on sa njom nije mogao da postigne neki kompromis, tako da ja nemam veze sa ovim, jedino sto sam postavila oglas i to je to. Sto se tice mojih stvari ja snosim odgovornost i nikada do sada nisam imala nikakvih problema (vidi se po ostalim ocenama), a drugi neka resavaju sami probleme izmedju njih.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.