Ivana

Novi Sad

Član od: 12.02.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Šorcevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Postovani kupci kao prodavac imam obavezu da Vas upozorim na ovu clanicu ili clana da ne nasednete kao ja. Poslat joj je paket po dogovoru medjutim istog dana paket mi je vracen nazad jer je doticna ili doticni dao nepostojecu adresu. Tako da sam platila duplu postarinu pri cemu ne odgovara na moje ni pozive ni poruke. Broj posiljke je PE650858005RS gde se na internetu moze videti da je odmah vracena nazad zbog nepostojece adrese. Cuvajte se ove mislim da to radi u dogovoru sa Bojanom Jankovicem. Molim administraciju da preuzme neophodne mere.
Postovani, od navedenog jedina istina je da paket nije stigao, ali ne mojom krivicom niti greskom! Nakon provere broja posiljke, moze se ustanoviti da paket nije ni stigao u postu u Rumenci, koju sam lepo i jasno navela doticnoj osobi u podatku o adresi stanovanja, kao dokaz imam prepisku sa prodavcem, kao i svoju licnu kartu u kojoj stoji identicna adresa, na kojoj su mi i drugi prodavci do sada uspesno slali svoje posiljke. Takodje, moram da demantujem i tu neistinu da se doticnoj nisam javljala na telefon! Obzirom da me kontaktirala za vreme radnog vremena, ja sam joj na svaku poruku i pored toga odgovorila, imam dokaze i za to, kao i njene poruke vredjanja i kletvi, vrlo prostacki! Sto se tice poznanstva i navodnog dogovora sa gospodinom Bojanom Jankovicem, ne bih imala drugi komentar osim cista glupost i naravno neistina. Nikakav motiv nisam imala da prevarim doticnu slanjem pogresne adrese, porucila sam stvari koje mi trebaju, a one nisu stigle, ocigledno njenom ili greskom postarskog sluzbenika, u svakom slucaju los i neprofesionalan prodavac!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.