Ivana

Subotica

Član od: 29.05.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kućni ljubimci | Oprema > Psi i mačke | Kućice, kavezi i kreveti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Proizvod nije odgovarao opisu tj. manjih je dimenzija od onoga sto je napisano. I pored toga, prodavac nije hteo da prihvati reklamaciju i tek nakon mnogobrojnih poruka tj. prepiranja reklamacija je usvojena ali svakako jako neprijatna osoba koja ne zeli da izadje u sus ret a radi se o proizvodu koji sama izradjuje.
Kupac je bio zamoljen da dobro razmisli da li mu mere odgovaraju bas iz razloga da ne bi došlo do zabune i pošto je rekla da joj odgovarju ja sam poslala proizvod. Zahvalila se kad je primila paket ali se naknadno javila kad joj je muž stigao sa posla. Tada je tvrdila da je ipak malo i pitala da li bi mogla da zameni. Bez ikakvog izvinjenja jer ipak nisam ništa ja skrivila. Ponidila sam joj drugi proizvod u zamenu iako nisam ni morala. Međutim taj joj se nije dopao i počela je da mi preti nekakvom tužbom. Ceo slučaj je rešen tako što će proizvod vratiti a ja ću njoj vratiti novac. Ni jednom prodavcu ne želim ovakvog kupca. Impulsivna kupovina pa kad dođe muž sa posla onda je prodavac kriv.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.