Ivana

Beograd | Zemun

Član od: 17.10.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Verujem da imaju pozitivne ocene, ali nazalost od mene je ne mogu dobiti. Porucili smo kolica plave boje, pitali da li ih imaju, odgovorili su potvrdno. Kolica su namenjena mojoj majci za rodjendan koji je 10 dana od prvog dogovora, sa doticnom. Posle dva ili tri dana ljubazno mi javljaju, to stoji, da su spakovana crna kolica ali ako mi to ne odgovara oni ce naruciti plava i za par dana kada stignu salju plava. Najljubaznije sam sugerisala devojci, ako nije sigurna i ako nije u mogucnosti da nabavi plava da mi kaze na vreme jer imam mogucnost da porucim od nekog drugog. Devojka mi kaze, da je sigurna da daje rec i da me je zato i zvala prvi put da nista ne brinem. Pustila sam ih 6 dana i dan pred rodje dan vidim nista se ne desava. Pozovem ja da pitam, kada, dobijam informaciju, kako su kolica stigla receno je plava ali je posle ipak dosla informacija da su crna, a magacioner ili ko vec je na terenu pa ce mi javiti. Neozbiljnost totalna. . Naravno da sam rekla da se ne igraju gluvih telefona a na kraju krajeva ja nemam veze ni sa magacinom , ni sa ljudima koji tamo rade vec sa njom. Ona je ta koja je dala rec i ubedjivala me da sacekam i ne brinem. Tako da ovu negativnu ocenu ne dobijaju tek od nekog clana koji nema iskustva sa KP prodajom a i kupovinom, imam i ja ocene i vrlo dobro znam sta znaci rec kad, das. Ako slazes, trpi i posledice. U svemu ovome najvise mi je zao moje majke koja je sutra od svojih unucica trebala da dobije nesto cemu se radovala. Ali Bogu hvala ima i ozbiljnih ljudi na KP koji ce nam vec u Ponedeljak isporuciti to sto smo zeleli. Tako da od mene dobijaju -10.
?... Gospodji je na vreme sve bilo objasnjeno. Ali zaista nisam znala kako da objasnim da je problem do glavnog uvoznika. 2 puta su porucivana teget kolica, 2 puta se od uvoznika dobijala potvrda da su poslata, kada stignu ispostavi se da su crna. Iako sam objasnila da nije ni do mene ni do magacina, jer se greske jednostavno desavaju, nije imala razumevanja i postujem njen stav. Ja se izvinjavam Gospodji mami u ime glavnog uvoznika, u svoje ime i ostalih saradnika i zelimo joj srecan rodjendan i sve najlepse. Gospodji hvala na ovakvom komentaru, jer svakako uvazavamo i kritike.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.