Ivana

Zrenjanin

Član od: 25.07.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodat mi je drago neispravan telefon. Ne radi mu slot za sim karticu. Kada sam nazvao i pitao sta je sa telefonom receno mi je da je ispravan i da će doći u četvrtak da to proveri, naravno nije došao. Otišao sam kod majstor, rekao je da je upao u vodu i da mu nema spasa. Bežite od ovog moj vam je savet. Ne mogu da verujem da za toliku siću ponižava samog sebe, šteta što nemam vremena da se raspitam malo i nadjem lično ovog prodavca.
.......prvo se pita sto niste bili a ne onako bizarne poruke,......a posle onakve poruke sta da ti kazem sem da je telefon bio ispravan

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa doticnom osobom smo dogovorili zamenu tel, posto mi je rekla da nema poverenje u ljude i da moze doci do zamene samo, ako ja posaljem prvi tel. tako sam i uradeo poslao sam i njen suprug mi je rekao da su dobili tel. da je zadovoljan, da se tel navodno malo greje prilikom punjenja, ali da je sve o. k i da ce me cak oceniti i pozitivnom ocenom te da cu ja biti zadovoljan kad mi stigne tel, Nokija N8 koji smo dogovorili. Medjutim posle nekoliko dana mi stize tel. koji sam ja poslao sa nikakvim obavestenjem pa sam ja morao zvati da vidim u cemu je problem. Javio se njen suprug i reko mi je da se tel ne svidja njegovoj zeni i da ga je ona vratila. Mislim da to nije fer sa njene strane, trebala je odmah da mi javi da joj se ne svidja i da ga vrati, a ne posle nekolio dana. Moja preporuka drugim clanovima je da nikako ne salju prvi tel. ovom clanu.
druze i punjenje sa tvojim punjacem sto si poslao nije ispravno 100 posto ali ok hvala za negativnu nizasta,nemogu da verujem nisi mi uvalio taj tel pa ti je krivo...dobio si ga nazad sta da ti kazem kao i sto si rekao ako ti se nesvidja vrati sto sam i uradio ,istina da ti nisam javio da ti vracam ali to nije bitno sad
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.