Ivandelja

Ruma

Član od: 15.03.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Električni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jedna velika negativna ocena, čovek napiše da prodaje ispravan skuter star godinu dana očuvan bez ulaganja dogovorimo se odem iz Beorada u Voganj 150km. tamo i nazad a skuter prljav izguljen nema papire gume ćelave kočnice jedva drže sednem da probam i pređem bukvalno 20 metar i baterije 0 Onda sedne on i nemože da krene, da je napisao skuter bez baterija 250e. Nebi mu ništa zamerio ovako zaobilaziti ovakve prodavce.
Nigde nije ni pisalo da je star godinu dana niti da imam neke papire, rekao sam da je kod mene godinu dana. Niti su gume celave, a kocnice dobro koce. Kao i to izguljen, po neka tackica i ima sto je negde i normalno za polovan bicikli ali nije unakazen. Istina je da se baterija ispraznila, sad da li je crkla skroz ili samo ispraznila u tom trenutku videcu kad je napunim. Klasican preprodavac koji bi da nesto kupi za tepsiju ribe.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.