IvanS

Beograd

Član od: 14.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Štapovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od clana spod stap, brodic i sator. Rekao ja da je sator nov novcijat. Kada sam raspakovao sator videlo se da je sator dosta koriscen i prljav, bez poda. Kada sam mu javio rekao je da je koristio sator sto pre toga nije naveo, i da je pod zaboravio da posalje. Zahtevao sam da vratim sator, rekao je da nece sator da primi nazad, da ce poslati pod i 30eur nazad kao za to sto je sator koriscen. Na kraju je poslao pod i 900din umesto 30 eur. Izbegavajte ovog clana !
Mislim da administrator nije trebalo da uvazi ocenu ovog clana pre nego kontaktira i mene ali sta je tu je. Evo mog odgovora. Civek jeste kupio od mene Spod stap i Brod za prihranu. Sator je kupio naknadno mimo KP oglasa. Moze Siki da laze koliko hoce ali to je i za ocekivati od preprodavca sa 16 pizitivnih ocena. Rekao sam mu da je sator dva puta koriscen za sta imam i prepiske sa Vibera i da mu za to skidam po 30e od cene novog u radnji. Na kraju je hteo da ga vrati i to posle 7 dana i koriscenja na Takmicenju na Fazaneriji. Na sta nisam pristao. Pod jesam zaboravio da posaljem pa sam ga naknadno poslao o svom trosku i u pakovanju stavio 20e i 900 din,za ostatak do 30e je plqcena postarina. Ako ko procita sve ovo nek odluci ko je za izbegavanje ja ili ovaj nazovimo COVEK,kog treba da je sramota cime se sve sluzi zarad licnog interesa.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.