Ivasvetlana

Požarevac

Član od: 06.08.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Navodno paket je poslat, paket uopste doticna osoba nije ni poslala. Iako mi uporno tvrdi svakim danom da jeste, samim tim mi je slala broj posiljke, koju je sama popunjavala i ubedjivala da je poslala. Slala mi je vise slika potvrda, na kojima su razliciti rukopisi, a tvrdi da je isti papir. Jednostavno ova ocena zbog ne ozbiljnosti. Iako nisam hteo da dam negativnu, ali ce ipak dobiti, iz razloga sto me ubedjuje u nesto sto nije.
Ovo je nevidjeni bezobrazluk, kada sam Vam napisala da cete dobiti od mene negativnu oc enu, Vi ste me b lokjirali..Ali,sada cu Vam isto reci...posiljku sam poslala postexpres kurirom koji dolazi na kucnu adresu, povtrdu pise olovkom, ja u njihov rukopios ne ulazim...ne stavljaju pecate,ali kada se paket vrati danas, jer ga niste preuzeli, na njemu ima stampoana potvrda koju cu takodje slikati i postaviti na KP medju upozorenjima o Vama. Od mene toliko..ako niste hteli da preuzmete to ste mogli da kazete,a ne nvodno me cimate da Vam saljem potvrdu...

Obuća | Ženska > Čizme

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NIKAKVA SARADNJA , NE NAVODI OSTECENJE ,
Na sajtu nemam oglase sa ostecenjima, to mi je i praksa.To sto ste naveli nikako ne moze biti istina.

Odeća | Ženska > Bunde

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Osoba nije ni podigla paket, iako sam je opomenula da joj je stigla posiljka, nasta mi je odgovorila da je paket podigla? ?? !! !Paket mi je vracen, platila sam duplu postarinu. .. NIKAKO ne saradjujte sa njom.
Nemate ni jedan razlog da tako pisete o meni , jer paket nije ni bio medju paketima koji su za mene i na mojoj adresi. Zao mi je sto Vam se vratilo,ali u buduce kako ne bih bilo neprijatnosti, veoma pedantno ubelezite adrese na koje saljete. Prsluk koji ste poslali nije stigao na moju adresu niti sam o njemu bila obavestena. U Posti se ni jedan paket sa moje adrese nije vratio.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.