Ivica

Svrljig

Član od: 06.10.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Električne brusilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Treba sam posumnjati cim je prodavac rekao da je izgubio garanciju i da mu je to poslednja brusilica na stanju brusilica je crkla ocigledno felerna i prodavac ne zeli vratiti novac nije radila ni 3 sata za ovih 5 dana. Ja sam mu odmah pustio poruku na koj sam cekao odgovor 2 dana
Kao prvo opis iz oglasa je potpuno tacan, komunikacija je protekla dobro a i dogovor je ispostovan jer kupac je dobio potpuno novu, nekoriscenu brusilicu sa svim fabrickim prospektima ali bez garancije kao sto mu je i receno pre slanja. Uprospektu pise da je za kucne potrebe a ne za radionice i celodnevni rad. Prodao sam veoma dosta takvih brusilica i busilica i niko nije imao primedbi. Pri ocenjivanju je naveo da nije radela ni 3 sata a u poruci je napisao 5 dana. Zakljucak je da je hteo da kupi jeftinu brusilicu i da s njom radi neprekidno celog dana. Ozbiljan sam prodavac sa preko 100 oglasa i ne bih se blamirao za sicu, sto govore i moje ocene i komentari zadovoljnih kupaca, a bilo bi jos vise nego ne ocenjuju svi.

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Hteo sam suprugu da iznenadim za osmo mart. I iznenadio sam je. Kupio sam joj patike od ovog clana a one su se bukvalno raspale za 15 minuta. Rekao je da su malo izgrebane, ali treba da se bas zagledas. Prodao mi je djubre. Pazite, mozda i vi prodjete kao ja. Ako neko ne veruje imam fotografije i rado cu ih poslati da vidite.
Patike su nove, nekoriscene i kupcu je receno da su sa ostecenjima, a kupio je patike za bagatelu koje kostaju oko 3000 dinara. Dao ocenu tek posle 10-tak dana, AKO NISU ODGOVARALE ZASTO SE NIJE ODMAH JAVIO!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.