Ivke

Beograd

Član od: 27.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Navodno je telefon od "drugara" koji zna šifre. Poklopac matične je skidan, ploča verovatno izvađena i ubačena neispravna koja je zaglavljena na logo-u. Negativna kao savet drugima da ne kupuju od ovog člana. Svi pokvareni telefoni su sklopljeni od više pokvarenih telefona kako bi navodno, poluispravni, bili prodati ovde sa nadom za popravku.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nedelju dana proslo, covek nista nije poslao. Poceo da prebacuje problem na Aks, ali opet nista. Sada mi ni ne treba psp.
Tezak neki clan ko crna zemlja,lepo sam naglasio da Aks nije dosao i ako sam pozvao kurira sutra su dosli po paket,lepo kazem nije do mene imali su ljudi sudar na putu za Pancevo ujutro kad su krenuli niko robu nije dobio ni ti je preuzimana taj dan na lokaciji u Zemunu sta drugo ovaj clan zna nego da stavlja negativne ocene,zali boze vremena gubiti na takve ako sta zelis odma krenes do radnje i kupis novo.Postuj druge i tebe ce neko ili budi gl..p ko neki clanovi ovde.

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslalo sam radio za clana po dogovoru i nije preuzeo platio sam duplu posarinu..
Ovaj clan je nazalost poslao na pogresnu adresu izgleda namerno jer sam bio odsutan pa niko nije obavesten posiljka se vratila i ako sam ja rekao da cu da resim sve e drugo covek salje uzasne poruke ne zelim da citam jer ne razumem madjarski sta pise i vredja,tako da moja greska nije a covek je ne ozbiljan ko god da kupi od njega uverice se i sam.Kazem jos jednom sumnjam da je i poslao kupljenu robu u paketu nego panj neki zato ke i zavrsio u posti paket.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.