Izuzetan

Niš

Član od: 07.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

https: //imgur. com/HPR5cZH Na tom linku je skrinsot nasih poruka na KP da mi ne bi napisao da lazem kao ostalima koji su imali negativno iskustvo sa ovim clanom. Naime, na direktno pitanje da li moze da posalje predmet iz oglasa, odgovor je OK MOZE ali uz neki dodatak kako mogu da ustedim 400dinara ako mu prvo uplatim novac na racun, sto nema nikakve logike jer za odredjeni predmet postarina je ista bilo da se placa samo postarina ili paket+postarina pa mi je to veoma cudno, a kad sam mu rekao da zbog odredjenih razloga meni vise odgovara da platim pouzecem slozio se ali je podigao cenu uz obrazlozenje da mu u zadnje vreme mnogi ljudi narucuju ali ne preuzimaju predmete sto je sasvim nekorektno sa njegove strane a takodje ni to nema nikakve logike jer ako ne preuzmem paket on ce platiti obe postarine svejedno da li je paket u vrednosti 500 ili 5000dinara.
Covek je u nekom psihickom problemu ocigledno. Znaci ON NISTA NIJE KUPIO OD MENE NITI SAM JA OD NJEGA NESTO KUPIO. Dao je negativnu samo zato sto mu se nije dopao moj nacin trgovine i moji uslovi prodaje MOJE ROBE!!! Dakle dao je negativnu ne zato jer sam psolao neispravnu robu, ili losu robu ili slicno vec zato sto mu se nisu dopale moje poruke ovde kad smo pisali.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin poslao dva ista racunara probao da upalim sa istim procesorom i memorijom jedan ne daje znake da ce se upaliti sem sto vrti ventilatore drugi radi korektno. Pokusao da mu ukazem na gresku vrlo nervozno odgovara kao da sam ja kriv kao ja sam mozda sam zamenuo delove kaze da ih je obelizio i da ce prepoznati ako nisu njegovi . Ne preporucujem gospodina za saradnju zaobilazite ga u sirokom luku .
Laze. Poslao sam racunare koji su ispravni i zeleo je da zameni i vrati njegov neispravan isti takav brendirani racunar. Sve sta posaljem, iako je i pre toga testirano i ispravno, uvek opet proverim neposredno pre slanja. Tako je bio slucaj i kad sam posalo i ovu robu. Nije ga bilo par dana i javlja se kao nije jedan ispravan. Ja sam reko ok nije problem neka vrati ali da vrati moj racunar a ne neki neispravan jer sam ja zabelezio racunare i serijske brojeve svih komponenti. I od tad ga nije bilo 2 nedelje i nije poslao racunar. Verovatno je mislio da cu da zaboravim ili bacim te serijske brojeve pa se javio tek posle 2 nedelje opet da me smara sa navodno "nerispravnim" racunarom. Sad kad se javio posle 2 nedelje ja sam mu reko da jos uvek imam serijske brojeve komponenti i kad sam ga pitao zasto nije odma poslao racunar nazad kad smo se dogovorili on nije hteo da odgovori vec je odma poceo da preti da ce mi dati negativnu ocenu. Opet sam ga pitao zasto nije odma poslao racunar on je odgovorio da mi je dao negativnu. Znaci ocigledno je zeleo da mi uvali i zameni moj ispravan sa njegovim neispravnim i kad je video da jos uvek imam serijske brojeve nije vise hteo da vrati ali je odma dao negativnu. I sve se to lepo moze videti u porukama koje mi je slao na KP. I eto ja neznam kakva je politika ovog sajta ali ocigledno njih ne zanima niti citaju prepiske sukobljene strane vec ako neko da negativnu samo je cekiraju i ne ulazi da sagledaju istinu. Znaci drugim recima moze neko da vam napise samo zdravo na poruku i vi da odgovorite sa zdravo i ovaj da vam da negativnu moderatori ovog sajta ce odobriti negativnu. Neznam sta da kazem na zalost na nasim prostorima nema drugog popilarnog sajta za oglase pa sam primoran da budem na ovom ali da ima alternativa momentalno bih se odjavio od ovog sajta gde su moderatori totalno neposteni i imaju nenormalnu politiku negativnih ocena. Sram ih bilo da ih je sram ali nadam se da ce doci dan kad ce ih trziste izbrisati jer su vrlo

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam da li moze intel g2020 u maticnu plocu, receno je da MOZE. Posiljka poslata, platio 5153din. postexpresu. Kada je kuciste stiglo, utvrdio sam da g2020 ne moze u ovu maticnu plocu. Prihvatio je da vratim, ali bez otkupa, jer se plasio da cu poslati drugu plocu (a ja bih trebao da mu verujem da ce mi vratiti novac, nakon prijema, jer ima mnogo vise poz. ocena od mene). Poslao sam kuciste, platio kuriru 450 din. cekao uplatu, vraceno mi postnetom 4500 din. Umesto da snosi sve troskove dostave (jer je pogresio), ja sam izgubio 3 sata utvrdjujuci da ploca nije odgovarajuca za moj procesor (menjao memorije. .. jer sam bio ubedjen da nije do procesora), i ukupno 1100 din na postexp. Kada sam mu rekao da nije u redu da snosim sve troskove zbog njegove greske, i da cu prijaviti na KP, rekao je da "slobodno idem i na sud, ako hocu". JEDNOSTAVNO, REKAO JE DA MOZE G2020 U NJEGOVU PLOCU, A NE MOZE! !!
Laze!!!!! Poslao sam doticnom ispravnu plocu. Posle 5, 6 dana je poceo da dosadjuje da vrati plocu navodno ne moze taj procesor u tu plocu a ja sam ga kao prevario jer sam reko da moze. A sta ja njemu ima da pricam posto kaze da se bavi servisom znaci i sam je video da moze i zato je narucio. Znaci nisam ga prevario jer taj procesor stvarno i moze u tu plocu. Na internetu se svako moze uveriti da ta ploca podrzava taj procesor kad se ode na sajt proizvodjaca, eventualno mozda treba da se ubaci nova verzija biosa. On je reko navodno da je to slozeno za njega a pritom naglasavam bavi se servisom racunara jer kad je narucivao reko je da drzi servis i da narucuje za musteriju. Medjutim nebitno, posto se ocigledno nesto lose preracunao, pitao me je da li moze da vrati plocu. Ja sam pristao da vrati nema problema. Medjutim kad sam reko da plati postarinu poceo je da preti kako ce mi dati negativnu, kako ce da me prijavi policiji, kako ce da me prijavi moderatorima sajta kupujem prodajem da sam prevarant i slicne nebuloze. Hteo je ja da snosim sve troskove ali naravno da nisam lud zasto bih ja placao neciji hir i poslovne propuste jer zasto nije odma resio da vrati plocu nego tek nakon 5, 6 dana. Znaci verovatno musterija je odustao od popravke racunara i sad je njemu ostala ploca koja mu nije potrebna. Sve u svemu zasto ja da snosim troskove nema logike jer je ploca ispravna i podrzava taj procesor. Znaci pristao sam da vrati plocu ja sam njemu vratio pare koliko je platio i gotova stvar. Nema nikakve naznake da sam zasluzio negativnu zato molio bih moderatore da uklone ovu negativnu jer zasto da dobijem negativnu kad sam pristao da vrati plocu i vratio sam mu pare mada cak i nisam ni to morao jer je ploca ispravna ali ajde. Suma sumaru dao mi je negativnu zato sto nisam hteo da snosim troskove postarine jer zasto bih snosio troskove i da gubim zbog njegovih poslovnih promasaja. Zato jos jednom molim moderatore da izbrisu negativnu ili bar neka naprave tako da se razdvoje negativne od pozitivnih pa da odma ljudima bude vidljiva negativna i razlog negativne. Jer ovako posto imam nekoliko stotina pozitivnih a samo 2 negativne ljudima treba sat vremena da nadju negativnu da vide o cemu se radi zato niko i ne trazi to vec misli da sam ko zna kako prevario nekog a u stvari nikog za nista nisam prevario sto se i vidi i iz njegovog razloga koje je pisao za negativnu. Prva negativna je bila isto ucena sad isto ucena zbog necijih propusta i hira. A i na kraju krajeva vidite da je to los covek jer je hteo da snosim sve troskove iako je sve ispravno sto sam poslao a musterija njegova je odustala od popravke ocigledno. Inace zasto bi vracao posle 5, 6 dana kad je to mogo da utvrdi odma prvog dana kad je stigla ploca. I sad on meni da daje negatovne kad ga nista nisam prevario. Ja mislim da i o tome treba da povedu moderatori racuna jer itekako ima i toga da daju negativnu na pravdi i nikom nista moderatori to ne sankcionisu kao u ovom slucaju!!!

Automobili (zatvoreno) > Zastava

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam laptop od coveka i u principu je ispostovao dogovor. Problem je u tome sto je na ekranu od laptopa bila bila fleka(grupa mrtvih pixela). Kada sam pitao prodavca dali je znao o tome posto pre slanja je tvrdio da je laptop potpunosti ispravan bez ikakvih mana tojest ostecenja. Prvo je tvrdio da on nije nista video ali se potom yaboravio i priznao da je znao o tome ali po njemu nije nista ozbiljno. Kada sam trazio da mi vrati 1000dinara posto sam trebao da zamenim ceo ekran laptopa sto me kosta 5000rsd, nije hteo da prista. Vec je trazio da mu posaljem nazad laptop pa kad ga on primi, pogleda, proveri, razmisli. .. ce da mi posalje pare nazad postnetom. Sam je rekao da ako mi vrati pare imace 1000dinara gubitka a ja bi imao 1500. Posto sam imao vec jako lose iskustva sa koje kakvim majstorima koji navodno uvazavaju reklamacije ali kad im covek posalje robu izmisli koje kakve stvari samo da bi izvukli jos para. .. sam odlucio da zadrzim laptop jer nisam imao vise zivaca sa covekom.
Gospodin nije ni pogledao auto niti smo govorili o autu. U pitanju je poso iz privatnog zivota i nema veze sa oglasom te zato molim moderatore da obrisu ovu negativnu ocenu jer ponavljam nikakve veze sa oglasom nema a to se moze videti i iz nase korespodencije preko poruka ovde na sajtu u vezi tog oglasa. Jos jednom molim moderatore da izbrisu tu negativnu ocenu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.