J. B. Hi-Tech Zone

Kraljevo

Član od: 08.11.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Futrole, maske i folije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio maskicu za xs, poslao mi za xs max, nedostupan celo jutro, ne odgovara na poruke, verovatno ce da krene sa pravdanjem ovde ali cuvam poruke pa kome treba dokaz tu su. Nikako ne preporucujem ovog korisnika.
Necu da se pravdam ali necu ni da ostanem ravnodusan na ovu ocenu, iz razloga sto znam koliko se trudim oko mojih kupaca i koliko sam ulozio u ovaj “hobi” sto pravi kupci svakog dana potvrdjuju svojim pozitivnim ocenama i svakog od njih mozete pitati kakav sam prodavac, a to je samo mali deo koji ima naloge na kp. Pre svega nisam bio dostupan par sati na kp, iz licnih razloga, a covek ili bih reko klinac po ponasanju je poceo da preti i nije mi dao sansu da mu odgovorim i objasnim da je greska u posiljkama, jer ne kupuje samo on robu, ne bih mu poslao uopste bilo kakvu masku i plus poklon zastitno staklo ali tako i on je brze bolje pozurio da da losu ocenu. Ja njega necu ni da ocenjujem, ustvari hocu, dacu mu pozitivnu ocenu kao kupcu, jer poslovna politika kaze da je kupac uvek u pravu! Tako da mislim da ce njegova ocena biti jedna losa u moru pozitivnih i unapred se radujem saradnji sa novim i starim kupcima!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.