Jadranka

Niš

Član od: 17.12.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Etno stvari > Stari ručni radovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam milje sa flekom! Fleka nece da se skine iako sam ga otkuvavao bukvalno ceo dan! U oglasu pise da je polovno naravno ali ne i da ima fleku na sebi koja nece da se skine!

Odeća | Ženska > Markirana odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre nego sto sam narucila proizvod, koji sam namenila na poklon, pitala sam da li je ogrtac nov i nekoriscen. Gospodja mi je odgovorila da jeste. Super, porucila sam. Stiglo. Proizvod je vidno koriscen, smrdi na ustajalo, isproban, otvoren, sta god, ali daleko bilo od njenog odgovora da je nov i nekoriscen. Poslala sam gospodji odmah poruku da nisam zadovoljna i da nije ispostovan dogovor. Ona tvrdi da je to novo, bez ponude da ja vratim prozivod a ona meni pare. .. ja necu propasti za 650din, ali vise necemo saradjivati definitivno, a preporucujem i ostalima da budu obazrivi. Svako dobro gospodji Jadranki!
Trudim se maksimalno biti korektna u svakoj komunikaciji. U ovom slucaju kada g. Anja opisuje proizvod, kao da opisuje proivod koji nisam poslala ja. Poslat je proizvod koji nikada nije koriscen, proizvod kao sa slike. Proizvod je kostao 450 din i postarina u oba smera bi trebalo da kosta skoro toliko. I ja zasigurno nebi zeljela vise nikakvu saradnju sa g. Anjom, a drugi neka prosude sami. U svakom slucaju svako dobro.

Odeća | Muška > Prsluci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Da

Kupljene cetiri stvari od clanice od cega su TRI sa ostecenjima koja nisu navedena u oglasu, niti navedena u porukama. Malo je reci da sam razocarana, platila sam fleke od tuša i hemijskih olovki a da ne pričamo o prljavoj Robi i dlakama od neke zivotinje. Bacila sam novac! !! Ne preporucujem clana
Ga Saski sam poslala 4 stvari za 1300 din, na vec niske cene snizila sam joj 30%. Kada je podigla posiljku nije me kontaktirala ni pozivom ni porukom da kaze da je nezadovoljna. Da je trazila ja bih joj bez ikakvih problema vratila novac. Napisala je u oceni da je bacila novac i opisala tako da sam ja mislila da je dobila pogresan paket. Poslala sam joj 2 prsluka u retro stilu kojih je malo u ponudi i neki slicni mojima su cenjeni i po 50 eur. Samo 1 retro prsluk koji je bio potpuno nov je bio vredniji od celokupnog iznosa koji je ga. Saska platila, a tvrdi da je bacila novac. Drugo tvrdi da u porukama nisu bila navedena ostecenja, a nista me nije ni pitala. Drugi prsluk je naveden kao koriscen iako je bio kao nov. Dugmad namerno nisu bila nasivena da bi se mogao nositi sa 2 lica, jer su razliciti dezeni sa jedne i sa druge strane. 3 i 4 stvar su bile vintage, a stvari stare 40 i vise godina cak i da nisu koriscene imaju zub vremena i ne mogu biti kao nove. I konacno torba u tom rangu i danas kostaju 100 i vise eur, a gospodja ju je dobila za 500 din. Ovde ne mogu da postavim slike, pa da sami procenite. Konacno imala je slike i da je postavila 100 pitanja ja bih odgovorila. Trudim se biti prema svakom kupcu maksimalno korektna i da pomognem i udovoljim svakoj zelji i pogode me ovakve mislim sa razlogom neosnovane optuzbe.

Odeća | Ženska > Donji veš i čarape

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Gace su mi prodate kao nove broj S a dobila sam gace koje su ogromne sigurno velicina XL i jos isecena unutrsanja etiketa.
Kao prvo u oglasu je pisalo da je skinuta etiketa, kao drugo ja imam 47 kg i velicina mi je odgovarala, tako da velicina nije XL. Nisam imala razloga da nekoga obmanjujem sa velicinom i konacno veci brojevi su trazeniji i lakse se prodaju. A sto se tice Ivane, ja kada nemam nista lepo da kazem ja cutim, a neko iznad nas zna pravu istinu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.