Jagos

Niš

Član od: 01.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zbog ovakvih smo tu gde jesmo. Slaže da je ispravno, pošalje pritom snimak na kom vidiš da ponešto radi, a ne šta ne radi, onda sam ponudi da će da plati popravku, a na kraju mu obraz košta 1200 din (što je trećina iznosa popravke) koje neće da plati 20 dana pod raznim izgovorima, još blokira poruke da ga ne bih smarao. Jadno. ..
neznam šta reći za ovog člana zvao me na video poziv gde sam mu pustio svakoi zvučnik posebno gde se čuje da sve radi . Čovek sigurno odvrne pojačalo do kraja i posle kaže ne radi visokotonac pristao sam na reklamu i da mu uplatim novac slao. mi poruke svaki dan kad će pare pa kad će pare koda je penzoioner pa nema za leba izbegavaj te ovakvog člana i vama će da kaže da nešto be radi da bi uzeo nešto za jeftine pare pa posle prodaje

Školski pribor i udžbenici > Udžbenici | Osnovna škola

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

covek je rekao da su knjige kao nove , skoro ne koriscene i da je olovkom po negde pisano a ustvari jedna knjiga je na vise lista usvrljana hemiskom i pisano hemiskom a ne olovkom i to vise nego malo kako je receno.
knjigu je vasa zena uzela licno i pogledala to su polovne a ne nove knjige sramota jos sam vam doneo do grada i ispostovao dogovor

TV i Video > DVD plejeri/rikorderi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao mi je neispravnu robu. posle dogovora da mi vrati pare, mesec dana mi je obecavao i zavlacio me a zatim mi je i blokirao komunikaciju na KP a na mobilni se ne javlja.
pre svega vi niste kupili od mene dvd nego slušalice koje su ispravne ,lepo sam vam reko da neznam dali punjač radi jel nemam punjive baterije a novac bi vam bio sigurno vraćen da niste bili toliko dosadni za 800 din.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.