Jale75 Ivana

Smederevo

Član od: 19.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Fitnes i vežbanje > Trake za trčanje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek mi prodao traku za trčanje, platila je 250e, traka radila 2 nedelje i stala. Kontaktirala ga, kaže u Austriji je, dolazi sledeće nedelje i javlja mi se kad se vrati. Ugasio mobilni, blokirao me. Jale, javi se da rešimo problem ili ću biti prinuđena da svoja prava ostvarim na sudu.
Zaista je glupo očekivati neku garanciju na polovnu robu,ma koliko ona koštala,mada uvek sam izlazio u susret kupcima i vršio zamenu ili popravku polovnih stvari koje prodam,da ne ulazim dublje u temu,zaista mi je žao što nisam mogao da izađem u susret kupcu,ali sam zaista bio fizički sprečen da duže vreme dođem u Srbiju,da ne ulazimo u razloge.Mada da se vratimo na traku,kao što i sama gospođa kaže da je radila dva nedelje i stala,moglo joj se desiti bilo šta,da sam prodao neispravnu odmah ne bi radila,nije to auto pa da mu je motor na izdisaju pa crkne posle dve nedelje.Ovo elektronske komponente ili rade ili ne rade nema treće i crkavaju od jednom a ne postepeno.Tako sam ja prodao ISPRAVNU traku za trčanje,a to što je u međuvremenu crkla ja ne snosim odgovornost,mada ću još jednom napomenuti,da sam bio u mogućnosti izašao bih gospođi u susret,ali nisam i žao mi je zbog toga,ne zbog nje nego zbog mene,zato što ne volim ne dovršene poslove.Izvinite na ovako opširnom komentaru.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.