Jan

Novi Sad

Član od: 02.04.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Risiveri | Stereo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Receiver iz naslova oglasi g. din Jan na prodaju. Kao neispravan i još u tekstu oglasa piše koji (izlazni) tranzistori su pregoreli. Na drugom oglasu nađe se još jedan: "Uher UR-3600 radi Fale samo dugmici na preklop A-B" beše sve od teksta. Da prevaziđemo sve nejasnoće u telefonskom razgovoru mi je nedvosmisleno potvrdio da na Onkyo receiveru tuner radi a "majstor" je otkačio izlazne tranzistore te i zaštita uredno uključi rele zvučnika. S druge strane, Uher potpuno ispravan, samo se "zagubili" dugmići na A/B preklopniku za zvučnike. Dogovorimo se lako i oko cene i službe za slanje. Koliko sutra stiže poruka da je paket poslat, ali sa isporukom do 12h, verovatno da kompenzuje popust koji je dao. Sledećeg dana stiže i paket sa uređajima, i to je sve. .. Provera uređaja pak pokazuje sasvim suprotnu sliku od ispričanih priča: Onkyo tuner uopšte ne staje na stanicama u auto-tuning modu, kada ga ručno podesite ne pali stereo indikaciju; uređaj prašnjav i flekav kao iz kontejnera da je izašao; "majstor" iskrivio deo dna kutije pa kada je video da ni tako ne može ništa jednostavno odsekao izlazne tranzistore; gornji levi ugao fronta oštećen pa zamazan markerom. Sve se to na tamnim i mutnim fotografijama nije videlo a nije se udostojio ni da spomene. Da i ne spominjem da nema dva ista zavrtnja kojima je sastavljeno kućište. Uher izgleda mnogo bolje, tuner radi kako bi trebalo ali je nemušt. Ne izlazi zvuk iz njega. Na poruku sa opisom koju sam poslao preko KP nije našao za shodno da odgovori. Zaključak telefonskog razgovora koji smo obavili je bio: "Nemoj da me zamaraš" Neka Vam je na čast g. Jan, i broj godina koje gazite i novac koji ste zaradili.
Sto se tice ove izmisljene price gde je 99 posto laz. ovog kupca. Prvo nije procito oglas za Onkyo da je neispravan crkli izlazi. Kod drugog uredaja je sve ispravno samo treba znati snjim upravljat tako je fabricki napravljen. Kad sam telefonom razgovarao i njemu objasnjavo on je prekinuo vezu nije hteo da me do kraja saslusa.Kupac kome je tesko nesto objasniti.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.