Jana

Beograd

Član od: 03.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Ronilačka oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neverovatno da neko ko hoce da se bavi trgovinom u 21 veku, ne koristi telefon, a pri tom ni ne odgovara na email redovno. Probao sam da promenim mesto i vreme, ali mi nije odgovarala na email. Otisao sam na zakazano mesto i zakazano vreme ali se nije pojavila. Nedopustiva neodgovornost i bahatost.
Posto me je clan ocenio negativno,moracu da odgovorim na to! Clan je poslao jednu jedinu poruku 04.02.2016.god. na koju je dobio odgovor 05.02.2016.god. Ponudjena su mu dva termina i lokacija za nalazenje ako mu tada odgovara. Vidi se da je poruka procitana ali povratne i potvrdne poruke od clana NEMA. Nikakve dodatne poruke na Mail-u NEMA....( a clan tvrdi da je pokusao da promeni mesto i vreme nalazenja....pitam se kojim putem kada nema ni jedne poruke,kao sto i nadlezni sa sajta KP mogu i da potvrde ). Navodno je oisao na ponudjeno mesto... samo ne znam kog dana, posto su ponudjena dva termina. Nikakvu poruku sa potvrdnom informacijom kog dana mu odgovara nije poslao...iz tog razloga se nisam pojavila jer mi nije nista potvrdjeno!!! Smatram da je neosnovano uputio negativnu ocenu! Ja imam 92 pozitivne ocene i sigurno jos toliko prodaje bez ocene ( jer neki clanovi ne ostavljaju ocene ) i do sada mi se nije desilo nista slicno. Sajt Kupujem Prodajem savrseno funkcionise putem poruka....br.telefona nije obavezan da se ostavi.Svaka prodaja se moze obaviti i dogovoriti putem poruka ako smo razumni ljudi. Veliki pozdrav clanu!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.