Janko

Beograd | Stari grad

Član od: 20.07.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Knjige > Pravo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da se knjiga u ugovoreno vreme preuzme lično na mojoj adresi. Tri puta smo u tri uzastopna dana pomerali termin. Ne samo da se nije pojavio nego se nijednom nije ni javio da neće doći. Potpuno odsustvo svesti o tuđim obavezama, vremenu. Nedostatak kućnog odgoja. ., valjda?
Ne dragi Gospodine. Odsustvo kucnog vaspitanja i nepostovanja tudjih obaveza je kod Vas evidentan. Ja sam Vam cak i slao slike kao dokaz svoje zauzetosti a viber komunikaciju, ne spominjete. Nije mi jasno kako ste ufursatili da kupac mora Vas postovati. Zaboravili ste da je kupac onaj zbog kojeg ste tu a ne da smo mi tu zbog Vas i da Vas jurimo da Vam novac damo. Da ste bili toliki profesionalac, mogli ste je dostaviti, poslati poštom... Vama je očigledno ovo način da prikrivate svoje kulturološke nedostatke, pripisujući ih drugima... pa je li u tome Vaše kućno poštovanje.

Obuća | Ženska > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vrlo neprijatno i negativno iskustvo sa ovim članom. Ne preporučijem saradnju. Poručio je patike, obavešten o svemu na vreme. Nije preuzeo paket. Paket stajao u paketšopu, obećao da će ga preuzeti, nije ga preuzeo. Sam ponudio da uplati novac za poštarinu, ni to nije ispunio, čekala sam danima i ništa. Od mene zaslužena negativna ocena.
Za ovog prodavca, sa žaljenjem ne mogu reci da "laže" Niti me je obaveštavala, niti prodaje svoje stvari, nego preprodaje kopije... Pa samo banu nenajavljene da niko ne može ni da se organizuje. Rekla je da će javiti da li ima veličinu. Ja kupio kod drugog jer ništa nije javljala... I još se ljuti. Posebno sam joj kao džentlmen ponudio da ih opet pošalje i da joj platim duplu postarinu... sto je odbila. Izgleda je svako krenuo da se bavi trgovinom a osnovne kulture nema...

Odeća | Muška > Kaputi, mantili i bunde

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uzas Poruci pa odustane, Palac dole
Postovani gospodin, ako se tako moze nazvati. Nudi robu koju nema. Onda zavlaci ljude mesecima kako mu navodno stize, u stvari ceka kinesku porudzbinu...i smatra da ima pravo da se ljuti, kada neko posle 3 meseca od porudzbine, kupi to kod drugoga... jos i vredja i ljuti se. Osnovna kultura u nedostatku a da ne spominjem osnovna pravila trgovine.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.