Janko

Niš

Član od: 01.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Efekti i pedale

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis predmeta je netacan. Fotografisao je pedalu tako da se ne vide nedostatci. Pre kupovine sam ga jasno pitao u prepisci na KP dali je pedala u originalnom stanju i dali nesto nedostaje. Odgovor je bio da je sve kako treba. Dobio sam pedalu na kojoj su svi elektroliti promenjeni, ugradjena neka podnozja za integralna kola, bez nosaca baterije itd. .. Kada sam ga nazvao i rekao da ono sto sam dobio ne odgovara opisu onoga sto sam kupio, poceo je da muca u stilu sitnog manipulanta i pravda se da ne zna o cemu se radi. Kada sam rekao da cu mu vrati pedalu, nije prihvatio cak i kada su mu istu ponudio za 10e manje od cene za koliko sam je dobio. Potom mi je dao rec da ce kontaktirati svog majstora i da ce mi refundirati odrecenu cifru, ali od njega ni traga ni glasa, ne odgovara na poruke, pozive itd. .. Nije mi stalo do novca, u pitanju je princip, zato cu isterati svoje ma koliko mi tebalo vremena i zivaca, a po prirodi sam jako strpljiv. Za pocetak cu da ga licno nadjem pa cemo posetiti njegovog majstora, otvoriti pedalu i o mom trosku konstatovati cinjenicno stanje. Osnovni je red da se u opisu predmeta moraju jasno navesti detalji, ako je nesto menjano, ako nesto nedostaje i tome slicno. .. Da su u ovoj zemlji pravne stvari regulisane kako treba, Janko bi morao da vrati novac, plati odredjenu odsetu i bude uklonjen sa ovog sajta.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Efekti i pedale

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je prvi negativan komentar koji ostavljam. Dao sam sansu coveku za neko objasnjenje, pa mozda i izvinjenje, ili makar naznaku shvatanja da je pogresio. sacekao sam nekoliko dana covek je resio da ignorise, otud i pisem. Predmet je na svu srecu stigao ispravan i odgovara opisu, ali predmet je poslat potpuno neupakovan i nezasticen, samo u kesi post expressa! A jasno je kako se paketi tretiraju u trasnsportu bilo kod preduzeca za usluge prevoza. U pitanju je gitarska pedala ne velike vrednosti , ali svejedno. Od momenta kada je dogovor postignut, predmet treba tretirati kao vlasnistvo kupca i ophoditi se prema njemu kako treba i upakovati bar u kesu sa zguzvanim novinama okolo ako nema kutije neke pri ruci. U trgovini sa ovim covekom gledajte da vam posalje fotografiju upakovanog predmeta ili da to izricito naglasite da MORA da se uradi. Nevoljno ostavljam negativan komentar , ali posto cesto trgujem putem ovog sajta , moram da upozorim druge potencijalne kupce. Svakako cu posetiti prvom prilikom svirku benda ovog prodavca, cisto da vidim da li svoje pedale transportuje u kesi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.