Jasmina

Novi Sad

Član od: 23.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Dečja > Devojčice | Suknje i haljine

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodji sam uplatila novac unapred za predmet i za postarinu, posiljka nije stigla ni nakon 2 nedelje a ona je blokirala komunikaciju na kp
Gospođa je tražila da se haljinica vrednosti 250 din. pošalje kao obično pismo a kada sam tako poslala tražila je broj za praćenje pošiljke koji se za obično pismo ne daje ( ne postoji ). Za pošiljku tvrdi da joj nije stigla. Čekala je dve nedelje i nije se zapitala da li možda nije bila kod kuće kada je rađena dostava. Za sve to vreme nije se raspitala u pošti zašto nije dobila svoju pošiljku ali zato zna da pošiljka neće nikada stići jer je prošlo već dve nedelje. Traži da joj se vrati 400 din. mada je uplatila 350 din. Kada sam joj predložila da sačeka do kraja meseca i da ću joj vratiti novac ako do tada ne dobije pošiljku gospođa i dalje tvrdi da ona zna da to neće nikada stići i preti negativnom ocenom koju je na kraju i dala. Na kraju, 267 trenutnih pozitivnih ocena govori o meni a samo jedna o njoj.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.