jdž

Beograd

Član od: 17.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Porcelan i kristal

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Culi smo se u petak! Ivan kaze da mubodgovara motiv na solji! Pitao me je licno da preuzme ja sam pristao ali mora ici u Beograd po solju! Kontaktiram kolegu da uradi motiv na soljama! Na kraju dodje u BG i nece taj motiv vec drugi a mene je to da istampam kostali 1500-1600dinara! Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom!
Pre svega jako neprofesionalna ekipa. Na njihovom sajtu stoji "izrada foto šolja po želji". Ja sam hteo da poručim šolju sa odredjenom slikom koju sam planirao da im pošaljem na mejl ali sam brže bolje bio pozvan sa tekstom "vaša šolja je gotova možete da je preuzmete". Pitao sam kako su znali koju sliku sam ja hteo na šolju i dobio onako drzak odgovor da su to dva tipa šolji koje oni rade i da se samo to bira. Znači ni I od izbora. Nisam hteo da preuzmem šolju, jer nigde na sajtu a ni preko telefona niko nije rekao da se slika na šolji ne može birati, već da rade samo dva tipa šolje sa fiksnim slikama!!!. Preporučujem izbegavanje saradnje sa ovim ljudima u što širem krugu. Najpre neka nauče da posluju pa onda neka dele komentare i ocene. Na ovom sajtu ima zaista divnih ljudi sa kojima godinama saradjujem besprekorno i eto jedino je sa ovom gospodom problem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.