Jeftiniji od Najjeftinijih

Bačka Topola

Član od: 04.10.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon Samsung s6 edge+ koji je navodno samo trebalo dekodirati, je ustvari neispravan. Nema signal, ne moze da se registruje na mrezu. Nije zakljucan na neku austrijsku mrezu, kako je receno, nego ima kvar na maticnoj ploci. Verovatno je pakovan od dva, posto je ekran od Demo verzije telefona sa blagim "burn in" tragom . .. sto samo po sebi, meni ne bi predstavljalo problem, da je ispravan. Iako ni to nije bilo navedeno a ja nisam pazljivo gledao i primetio odmah. Telefon sam kupio u subotu, u ponedeljak odneo u servis na dekodiranje, gde mi je saopsteno da je neispravan. Isti dan sam otisao i zatrazio nazad novac i hteo da vratim telefon, sto je prodavac naravno odbio da uradi u startu. Tacnije prodavci, posto su se trojica smenjivala sa odgovorima. Tom prilikom je iznesena gomila nebuloznih argumenata i razloga za to: -mozda sam ja rastavio i menjao nesto -mozda su u servisu to isto uradili -zasto sam nosio u taj i taj servis, tamo su nestrucni i ne znaju da dekodiraju -to ustvari i nije bio njegov telefon, a pare je vec dao vlasniku koji se vratio u inostranstvo -zasto sam ga kupio, ako nisam bio siguran/znao sve da proverim na telefonu -koliko je telefona prodao i nije bilo problema. .. i sve to naravno iz svog dvorista. Ja sam nakon toga telefon odneo u jos dva servisa, gde mi je gore napisano samo potvrdjeno. Cena zamene same ploce, prelazi cenu placenog telefona, koji je trebao da bude ISPRAVAN Mogao bih sada ovde jos svasta da napisem ali prosto nema smisla. .. izgleda da svako ima svoj nacin zarade novca. Ja sam se upecao i bio budala sto sam ostao hladne glave. ..1:0 za njega.
Kao prvo, telefon je kupljen u petak, a ne subotu. Kao drugo, dotični je u četvrtak, dan pre kupovine telefona, došao ispred moje kuće, kako bi lično pregledao telefon i utvrdio njegovu funkcionalnost. Kao treće, dotični je odlučio da kupi telefon, jer je imao priliku da ga na licu mesta istestira i naravno da se uveri u rad telefona. Zatim dolazi do nedoumica. Dotični dolazi ispred moje kuće posle 4 dana korišćenja telefona, i ima obraza da mi kaže da mu vratim pare. Shvatio je da treba ulaganja u polovan telefon, znajući da se uvalio u nevolje kad je video cene za delove, mada sumnjam da nije upoznat jer je čovek radio u servisu tj. sa telefonima. I ono što je najprimitivnije u svemu ovome, dotični gospodin od 30 godina, poslao je majku, gde je i njen odgovor bio "Trebao je odmah da vrati telefon, a ne posle 4 dana." Napomena: Telefon je bio bez prava na reklamaciju, kao i uslužan oglas. Hvala na razumevanju. Sa poštovanjem!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.