Jelena Čovič

Niš

Član od: 27.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

zao mi je sto je do ovaga doslo mozda je do prodavca, a mozda i NE Stigao mi je tablet neispravan, restartuje se na svakih par minuta. moje da dam ocenu nisam zadovoljan

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

kupio sam ajfon 6 od jelena za koji mi je tvrdila da je kao nov, kad mi je stigao tel uopste nije takav bio, kada sam je nazvao da joj kazem da nije kao sto je tvdila rekla mi je da ga prodam i blokirala mi broj, posle dva dana tel je prestao da radi nije htela da se javi, kada sam je dobio sa drugog broja rekla mi je da nema nista sa tim. .. .
Ja ne poznajem ovog clana, niti sam sa njim bilo kakvu prodaju i kupovinu obavljala. Pitao me je samo dali je samsung prodat. Strasno sta sve ljudi nece da urade. Hvala.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Klonite se ovog. Predmet je unisten fizicki a, sto je najbitnije, ne radi. Uopste nije funkcionalan. Komunikacija je onemogucena jer me isti blokirao i na telefonu i na KP ! !!
Dokle ide ljudska zloba. Kupio polovan tablet za koji sam mu jos i spustila cenu i posle mi salje poruku da mi kaze kad je podigao tablet da tablet nije dobar da nije kao na slici i da je pozadi na nekim mestima izgreban. Ja stvarno neznam kakav treba da bude sobzirom da je to moj licni tablet koji sam koristila vise od dve godine i za koji nista nisam slagala u oglasu sobzirom da sam napisala da je polovan a pritom me nista nije pitao u vezi tableta kakav je dali je nesto izgreban itd. . Da me nebi uznemiravao naravno da sam ga blokirala jer sa takvima ne zelim da saradjujem . Moje ocene govore sve o meni i pohvale koje sam dobila na osnovu dosadasnjih saradnji sa ljudima. Svi su prezadovoljni. Hvala.

Školski pribor i udžbenici > Udžbenici | Srednja škola

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovan dogovor. Nije podigla paket i blokirala mi je poruke.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.