Jelena

Niš

Član od: 26.12.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne mogu da verujem da, pored 3 negativne koje je dobila zbog namernog slanja pogresnih predmeta, opet daje nesto sto nema veze sa oglasom koji je dala. Moj savet clanovima je da OBAVEZNO IZBEGNE oglase koje ima ovaj clan.
Ja nikakav pogresan predmet nisam poslaka nego je covek uzivo video predmet i isti pogledao pre nego ga je kupio posto je iz istog mesta kao i ja. Predmet mu neodgovara iz njemu pozbatih razloga i zeli da mi ga vrati posle 5 dana. Ja nisam u Srbiji i nemogu nista da urafim po tom pitanju narocito ne nakon 5 dana koliko je memorija bila kod njega do trenutka kada mi je prvu poruku poslao. U pitanju su 700 din i da sam u Nisu naravno da nebih prihvatila povracaj necega sto je 5 dana bilo kod njega odmah moze i to je ok. Gospodin je lepo mogao odmah da proveri i da vidi dali mu odgovara ili ne. Svakakve reci mi je uputio tako da sto se tice ovog clana mogu samo da kazem sto dalje od njega strasno koja nekultura.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trazen jedan model baterije, poslat sasvim drugi. .. par dana pokusavam. da stupim u kontakt da se baterija zameni, ne odgovara na poruke. ..
Strasno niti me je iko zvao telefonom niti sam kontaktirana na bilo koji drugi nacin nemam pojma da baterija ne odgovara. Poslata bateeija koja je trazena. Takodje od mene negativna ocena za ovog clana . Bezobrazluk.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jedan sat slikan drugi poslat. Poslat totalno neispravan sat sa ostecenom narukvicom. Pisano prodavacici na kp pisano na viber a ona me blokira na sve. Na sve sto sam reko imam potvrdu slikama i print skrinevima. Definitivno negativana i sramota da se neko bruka za 2500
Poslala sam dve narukvice i sat jedna narukvica je ostecena zato i poslata jos jedna receno kupcu. Zvao me nekoliko puta bila sam na poslu nisam mogla da se javim a sat je isti kao u oglasu jer nemam drugi tako da sat koji je slikan taj je i poslat. Danas bih se javlila ali on je nestrpljiv pa je brze bolje poslao negativnu ocenu inače sat mnogo više vredi i narukvica koja je sa kamerom od dve i po hiljade za koje sam mu dala tako da uopšte ne znam zašto se buni i u čemu je problem

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pazite kako poslujete sa ovim clanom jer zna da slaze. Pitao sam je preko poruka da li moze tablet da se koristi bez menjanja displeja napisala je "Ne mora da se menja display" sto sam razumeo da NE MORA DA SE MENJA DISPLAY, sto u prevodu znaci da moze da se koristi tablet. Da je stavila zarez ", " ispred reci NE, onda bi razumeo da ne moze da se koristi tablet dok se ne promeni displej. I rekla je da je ekran napukao u gornjem desnom uglu, a napukao je u donjem i celom duzinom. Slike dodatne nije htela da postavi. Predlozio sam da joj vratim tablet a ona meni novac, nista nije odgovorila nego me odmah stavila na BLOK listu. Sa ovim clanom nebih nikome preporucio saradnju, samo UŽIVO a i to ako ne mora bolje produziti dalje. Sramota
Sramota za ovog clana a ne za mene. Na prvoj i glavnoj slici se lepo vidi da je displey naprso samim tim tablet ne moze da se koristi da je staklo naprslo moglo bi ali ovako ne. Nekoliko puta sam napomenula ovom kupcu da mora da se menja displey a recenica ne mora da se menja displey odnosi se na to kada me je po stoti put pitao dali moze da se koristi tablet ja sam rekla ne mora da se menja displey. Inace tablet je prodat za 1500 din sto i cena govori o tome da je tablet neispravan a i u samom oglasu pise da mora da se nenja displey sto se takodje vidi na slici. Smatram da ovakve clanove na kp treba izbegavati u sirokom luku em sam mu spustila cenu em sam dobila negativnu ocenu. Krivo mije sto sam ovakvom clanu prodala uopste bilo sta. Hvala.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.