Jelena

Niš

Član od: 01.07.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Žene | Torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitala sam da li su torbe ocuvane, rekla je da. Platila sam istog momenta unapred, poslala je, kad je stiglo, torbe su blagi uzas. Iscepane, pohabane, postave pocepane. Vadi se na "platili ste 100 din komad", istina, neke, ali. Doca sam platila 600 a ona je posebna prica kako je ostecena. Ne saradjivati sa ovom osobom, ocigledno nabija ocene sama sebi, a vidim i na fejsu na crnoj listi je zbog istih stvari kao samnom. Neka uziva u mojih 2200, ja cu zaraditi opet.
Gospodjo draga,pitali ste da li su torbe ostecene,odgovorila sam da neke jesu,neke nisu,kupili ste 14 torbi za 1200,crnu torbu za 400 i crnu Doku za 600,hteli ste da slikam,slikala sam,porucili ste,po dogovoru sam poslala i posto ste bili nezadovoljni,rekla sam da vratite,da cu Vam vratiti novac.Uz sve ovo ste pretili sto ovde,sto na viberu i govorili da cu da vratim nego sta i lazete,ja ni na jednoj crnoj listi nisam.Osobe kao sto ste Vi treba zaobici u sirokom luku.Htela sam da upozorim afministratore,ali ste me blokirali.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.