Jelena

Beograd

Član od: 08.09.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Šminka

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručila sam jedno dobila drugo jos i ubedjivanje od prodavca da sam dobila sta sam naručila. Naručila sam crno pakovanje a dobila belo sa drugacijim proizvodom.

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zbog potrebe snimanja za instagram za odredjeni dan, potreban nam je bio aparat za sladoled. Lepo smo na pocetku odmah pitali da li predmet ima na stanju i samo ako ima da se posalje odmah sutra jer nam hitno treba. Takva je bila situacija. Odgovor smo dobili da moze slanje, ali dan kasnije na sta smo pristali i pomerili snimanje za dan kasnije, iako nam je to poremetilo raspored. Cak smo i adresu ostavili da nam se odmah posalje. Dani prolaze i prolaze, nista od predmeta. Kada smo kontaktirali prodavca sta se desava, dobili smo odgovor da nema na stanju, da su oni u Grckoj i da kao sada odgovaraju svima na poruke. Vidimo da vec imaju negativnu za slicnu stvar od ranije. Neprofesionalno!
Drago nam je da ste uocili neke stvari..Kao prvo,recite za vase pretnje,posto ste vi ispali dobri a mi losi.Nikoga nismo prevarili i ne sedimo pored telefona,pa ne mozemo gospodinu da odg u istom trenutku kada on hoce..Izlazimo svima u susret,pa cak smo i vama.. Zanima me sta snimate za sladoled?Kada vam je toliko potrebno za slikanje,snimanje,kupili bi verovatno nesto kvalitetnije.U svakom slucaju,nikoga ne prevarimo i ne zavlacimo,to je roba koja sve vreme ide i ne moze samo vas da ceka..

Automobili | Oprema > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam parking barijeru, u opisu oglasa pise da uz barijeru ide i punjac baterije koji nije dosao sa barijerom. Kada sam trazio punjac rekli su mi da je stari opis i da ne moze da se poruci, ponudili rezervne baterije, kada sam to prihvatio rekli su da nema baterija. Naravno napisali su mi da je sa punjacem duplo skuplji.

Ugostiteljstvo | Oprema > Kuhinjska oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam proizvod 02.02. danas je 15.02. I dalje nisam dobio nista jer nisam potvrdio u medjuvremenu da moze, da je sve u redu. Nisam znao da moramo da potvrdimo sve vise puta da bi konacno poslali proizvod koji kosta 10e. Poslednja por od prodavca je ova posle 2 nedelje cekanja "Zao mi je. Ali narucite na drugom mestu. Ja tek u petak radim, a vi kp neposecujete. Izvinite stvarno. pozdrav"
Gospodin posalje poruku 02.02 kada mu se pusti poruka,on odg 08.02.Kada sam mu napisala da sam u bolnici da sam imala pobacaj i da tek mogu u petak da mu posaljem,posto sam nedelju dana bila u bolnici,on nista ne odg. Ima 0 0 ocena i daje negativnu.Ponekad treba noga shvatiti,pa onda davati negativne.Svima izlalim u susret.Hvala na negativnoj,nadam se da vas je usrecila,a meni za nauk da ne odg onima koji nemaju ocene

Kućni ljubimci | Oprema > Psi i mačke | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ogrlica za dresuru pasa stigla sa punjačem koji nije za naše tržište (ne može da se uključi u struju), kada sam pozvao odgovor je bio"pa smao kupite dodatak". čak ni izvinjenje. Nekorektno
Greska je do dobavljaca...I nije namerna greska ili bilo sta..Do sada nikada nismo imali problema sa ogrlicama...A vi gospodine bez dogovora ili bilo cega,odmah negativna.

Nega i lična higijena > Oprema za pedikir i manikir

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Turpija je stigla u boji koju nisam zelela. Kutija u kojoj su bile zamenski dodaci za turpiju je bila polomljena. Takodje je turpija radila jedan minut i posle toga se vise nikada nije ponovo upalila. I pored toga sto sam osobu koja se bavi prodajom i ovim kp-om obavestila o tome, ta ista osoba je samo procitala moju poruku i naravno nikada nije odgovorila. Bruka i sramota za male pare.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.